2777
2789
عنوان

خدای را چگونه حلال باید کرد

134 بازدید | 13 پست

گور پدر این زندگی!

گور پدر هر کی که به ما ظلم کرد!

تاوان بدهند یا ندهندچه فرقی به حال ما میکند؟!ما خواهیم مُرد وهمه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد!

اما خدایا؛یادت باشد!ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم!تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی!

ما را در این زندگی نکبتبار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکسها تنها رها کردی!

ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد!جبران نمیشود!تمام شد.یارب! حساب نیست نگو بندگی نکرداین بنده زنده بود ولی زندگی نکرد

خسته م خسته مرگ برام ارامشه😖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این حرفها وقتی درسته که مرگ رو پایان زندگی بدونی، مرگ فقط رفتن از این دنیا به دنیای دیگست، حرفهات مثل بچه ایه که فکر میکنه اگه از رحم مادرش بره بیرون میمیره، در حالی که زندگی جدیدی رو تجربه میکنه که اصلا قابل مقایسه با زندگیش داخل رحم نیست، یه جای تنگ و خیس و تاریک، به هر حال اگه هنوز نفهمیدی که خدا بهترین هارو برات میخواد و اون دنیا ابدیه و زندگی حقیق اونجاست، همیشه با این حرفهای چرت و پرت فقط خودتو رنج می دی

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها
هیچکی جای من نیست

هیچکس جای هیچکس نیست، میفهممت، و خدا به اندازه ی توانمان به ما رنج می دهد، هر چند که ما هرگز میزان توانمان را باور نداریم، مطمئنم که تو یه آدم با ظرفیت های درونیه بسیار بالایی، وگرنه هر کسی انقدر رنج نمیکشه، فقط کسایی که قراره گوهر ناب وجودشون جلا بگیره رنج و غریبی زیادی رو در این دنیا متحمل میشن.🌺💕

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها