2777
2789

هر روز کارم گریه و زاریه و یکساله همه چیز تموم شده و من نمیتونم کنار بیام و مثل مرده متحرکم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگذره خنثی میشی ولی سعی کن آدم بدی نشی سعی کن درس بگیری سعی کن فاصله بگیری از هرچیزی که اونو یادت میاره چرا باید دلتنگ کسی بشی که دوست نداره دلتنگ کسی بشی که بهت اهمیت نمی‌داد نبودنش بهتر از بودنشه 

نمیتونممریض شدم انگار روانی شدم

اشتباه کردی اون داره حالشو میکنه توهم‌پی‌حال خودت باش به بدی هاش فکر‌کنی ازش متنفر میشی و اگ‌باهاش ازدواجم‌میکردی با بی توجهی هاش نابودت میکرد چون دوست نداشت

💔💔💔💔💔💔

اشتباه کردی اون داره حالشو میکنه توهم‌پی‌حال خودت باش به بدی هاش فکر‌کنی ازش متنفر میشی و اگ‌باهاش ا ...

مشکل همینه

همه چیو میدونم

من وابستگی شدید پیدا کردم بهش

و بدون اون واقعا حال مرگ دارم

مشکل همینههمه چیو میدونممن وابستگی شدید پیدا کردم بهشو بدون اون واقعا حال مرگ دارم

تا زمانی ک فکرتو تغییر ندی نمیتونی حالتو خوب کنی بکش بیرون ازش منم مثل تو بودم خودم حالمو خوب کردم

💔💔💔💔💔💔

یکسال گذشته من خوب نمیشم

بیشتر باید بگذره بستگی داره که چقدر باهاش وقت گذروندی چقدر خاطره داری چقدر حساس هستی چقدر وابسته بودی  چقدر زود رنج هستی به همه اینا بستگی داره  باید با خودت ببینی چند چندی چیشد اصلا اون چجور آدمی بود با خودت روراست باشی و بدونی که دیگه تموم سد