2777
2789
عنوان

کار ساعتی با مدرک دکترا

75 بازدید | 6 پست

دکترا دارم. میخوام یه پروژه ای رو به صورت دورکاری انجام بدم. یعنی تو خونه با لپ تاپ کار میکنم. قراره ساعتی انجام بدم ولی نمیدونم ساعتی چقدر بگم. با هوش مصنوعی سرچ میکنم ارقام خیلی بالا میگه مثلا حداقل 450 هزار تومان. ولی به نظرم خیلی زیاده. خودم نظرم بود بگم ساعتی 300 هزار تومان. بازم نمیدونم دستمزد ساعتی برای مدرکم چقدره. کسی ایده ای داره؟

منم دیگه دارم دفاع میکنم. میخوام همین کارو کنم. کسی که پروژه میده خودش نگفته؟

من یه پروژه برا استادم نوشتم هیچی نگفتم آخر سر خودش یه مبلغی ریخت به حسابم

زندگی زیباست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر یکم بیشتر راجب رشته تحصیلیت و کارت توضیح میدادی بهتر میشد کمکت کرد عزیزم. ولی درکل تنها توصیه ای که میتونم بکنم اینه که ببین بقیه چقدر میگیرن ، استعداد و مهارت خودتم درنظر بگیر طبق اون یک قیمت عرف بده چون توبازار الان قیمت خیلی مهمه جوری نباشه ک کسی نیاد سراغت بزار جا بیفتی یکم تجربت و مهارتتم بره بالا بعد طبق اون قیمتتو تغییر بده