2777
2789
عنوان

یک ماه با یک پسره حرف میزدم بیاننن

326 بازدید | 20 پست

امرپززگفت بیا تهران گفتم داره دعوتم میکنی ؟ گفت آره بلیت بگیر بیا 

گفتم خودم بلیت بگیرم ؟؟؟

اونم زد به در گس لایتی 

بعد هم گفت تو یک ماه آزمون داشتی فقط در مورد استرس و آزمونا حرف زدی منم گوش دادم 😑 من خسته شدم انقدر دنبالت بودم 

من بهت بی توجهی نکردم این تو بودی که از توجه فرار میکردی و…

منم گفتم خداحافظ

اونم گفت خداحافظ دختر روانی🫩

برای کات کردن با یک بی ادب و بی مسئولیت به خودم هدیه دادم رفتم یک لباس تیلییی شیک  و خوش جنس به قیمت خیلی ارزون خریدم 😂😂 یعنی اندامم توش فوق العاده خوبه 

هیچی خواستم به اشتراک بذارم 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش تهران بود؟تو از کجایی؟

مشهد

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

تازگیا خیلیاشون بیشعور شدن :)

آره ولی دیگه من نمی تونم 

دو ساعت ديگه نري باهاش حرف بزني

میگفت بیا کات کنیم میگفتم باشه 

فرداش خودش بهم پیام میداد کجایی 🫠

مشهد

اون موقع به تو گفت بیای تهران؟

عجب آدمی

اگه خدایی نکرده توی مسیر اتفاقی برات میفتاد راضی میشد:/

پسرا چقدر بی مسئولیت شدن 

دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی

آفرین که کات کردی دختر گل بهت تبریک میگم لباسام مبارکت باشه 😘❤️

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

اون موقع به تو گفت بیای تهران؟عجب آدمیاگه خدایی نکرده توی مسیر اتفاقی برات میفتاد راضی میشد:/پسرا چق ...

خب چجوری همو حضوری ببینن

بالاخره یا پسر باید بره شهر دختره یا دختر بره شهر پسره دیگه 

یا یه شهر این وسط پیدا کنن جفتشون برن اونجا

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان