2777
2789
عنوان

چرا نسل قبل اینجوری فکر میکنن

122 بازدید | 10 پست

زیاد دیدم آدم های بزرگتری چه والدین، چه افراد بزرگتر دیگه که وقتی یک جوان یا نوجوان یا کلا فرد کوچکتر از خودشون رو میبینن مخصوصا افراد مجرد رو میبینن. میگن تو چه دغدغه ای داری تو زندگیت مگه؟ مگه تو اصلا مشکل داری؟ و این جور حرفا

چرا؟ 

مگه دغدغه فقط زن/شوهر و بچه است؟ یا مگه فقط افراد دارای سن و سال میتونن دغدغه داشته باشن؟ 

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

شش هفت تا لایک 

👏

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی هرسن آدم مشکلات خودشو داره که برای اون سن میتونه سخت باشه 

تا بچست استرس درس و مشق و همبازی 

بزرگ میشه دوست و رفیق و کنکور 

بعد ازدواج و پارتنر 

اونا چون مشکلات خودشون رو بزرگ میبینن مشکلات بقیه به چشمشون نمیاد. مثلا شاید ی آدم پیر با کلی مشکلات سلامتی هم دغدغه های شوهر و بچه و ... به چشمش نیاد

توی هرسن آدم مشکلات خودشو داره که برای اون سن میتونه سخت باشه تا بچست استرس درس و مشق و همبازی بزرگ ...

آها دقیقا 

هر سنی دغدغه خودش رو داره 

و همون مشقی که میگی واسه ما بی اهمیته واسه اون بچه خیلی بزرگه 

کاش متوجه بشن 

👍🏻👍🏻دقیقاا

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

خب اخه مسائل بچه های امروزی دوست پسره و اینکه طرف بهش شب بخیر نگفته یا پیامشو سین نزده!

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

خب اخه مسائل بچه های امروزی دوست پسره و اینکه طرف بهش شب بخیر نگفته یا پیامشو سین نزده!

دقیقا افرادی مثل شما 

بالا رفتن مدام قیمت ها، دلار و سکه و کوفت، نبود آینده، پارتی بازی و وجود سهمیه ها تو کنکور و استخدام و...، نبود آب و برق، شرایطی که هر لحظه در تزلزله و نمیدونی ۲ دقیقه بعد چی میشه، اینترنت داغون، حتی نبود چیزهایی که شما گفتی و شرایط ازدواج، نبود امید به زندگی، فشار های اجتماعی، شرایط داغون اجتماعی و..... 

اینا واقعا به نظرتون دغدغه های کمی هستن؟ 

دقیقا افرادی مثل شما بالا رفتن مدام قیمت ها، دلار و سکه و کوفت، نبود آینده، پارتی بازی و وجود سهمیه ...

مشکل همیشه بوده شماها زمان جنگ بودین خودکشی میکردین

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗