2777
2789
عنوان

با پارتنرم دعوا کردم

236 بازدید | 28 پست

پارتنر من (نامزد اینا نیستیم!)همیشه هرکاری ک لازم بود بکنه تا آرامش من تامین بشه رو انجام میده ، ازینکه اینستاش یدونه فالور دختر نداره بگیر تا حتی قطع ارتباط کلامیش با دخترای فامیلشون.من با یه پسری(دوست بودیم فقط) در ارتباط بودم که پارسال ازم خواست قطع کنم ارتباطو

منم تا حد ممکن کم کردم ولی کامل قطع نشده بود .

دیشب ازم پرسید و منم راستشو گفتم 

سر همین خیلی از دستم ناراحت شد گفت که من که با تو انقدر صاف بودم تو چرا اهمیت ندادی به حرفم و ارتباطتو کامل با اون پسره قطع نکردی.

من الان کامل پشیمونم و معذرت خواستم و اون پسررم قسم خوردم ک دیگه بذارمش کنار

ولی پارتنرم خیلی ناراحته و بهم پیام نداده از دیشب و منم پیام دادم جوابمو با ناراحتی میده

چیکار کنم از دلش دربیارم؟

بنظرتون خودمو کوچیک کنم مجدد معذرت خواهی کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید گلم ولی کارت بشدت اشتباه بوده،هیچوقت هیچ دوست عادی برای دختروپسر وجود نداره

همشون دنبال فرصتن.

بله ک باید مجدد معذرت خواهی کنی اگ رابطت برات مهمه و ارزش داره

معذرت خواهی غرور و شخصیت رو پایین نمیاره اتفاقا بالاتر هم میبره!!!

حضوری برو ببینش اگر میتونی،زنگ بزن باهاش صحبت کن؛ولی نزار رابطت خراب شه بعدا پشیمون میشی.

.درس بخون .

پیشرفت کن .

برو دنبال شوهر خوب عزیزم .

از دوست پسر دوست دختر ما که ضربه دیدیم .

خیلی ها ضربه دیدند .

مگر اینکه بری از اقا پسر درخواست ازدواج کنی .

ازدواج کن .

هر وقت پول جمع شد برید سر خونه زندگیتون .

تو پارنتری و حالت اینا نمون .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

دور شو دیگه بهت اعتماد نداره

آخه بهش گفتم صبح.گفتم میخوای برم؟ جوابش این بود: کاش اینقدر بی حد و اندازه دوست نداشتم و کاش هر لحظه این علاقه بیشتر نمی‌شد.

راستش سر این حرفشم ناراحت شدم گفتم وا ینی ناراحتی دوسم داری؟ گفت نه و دیگه هیچی نگفت

همونجا که کفتی نامزد نیستی دیگه تمام پارتنر و دوست پسر چیه اخه دعوا کردیم کات کردیم هروقت شوهرت شد ب ...

شما خودت روابط آبکی و سطحی داری از نظرت پارتنر و دوس پسر بی ارزشن. برای ما که خیلی مهمن دو طرفه.

.درس بخون .پیشرفت کن .برو دنبال شوهر خوب عزیزم .از دوست پسر دوست دختر ما که ضربه دیدیم .خیلی ها ضربه ...

سنمون کمه هنوز داریم خوش می‌گذرونیم.درس هم ک هردو دانشجوی یکی از رشته های علوم پزشکییم.

قصد اون خیلی جدیه برای ازدواج من نه اونقدر جدی نمیگیرم