2777
2789

دوستان اگر تنها زندگی کردید اول بگید چجوری راضیشون کردید خانوادتونو؟؟؟

بعد اینکه من با تنهایی مشکل ندارم فقط ب استقلال مالی برسم قطعا جدا میشم!

لطفا از تجربه هاتون بگید از نظر شما تنهایی زندگی کردن سخته یا چی؟؟

رفتارای خانوادمو دیگه نمیتونم تحمل کنم

دارن روانیم میکنن

میگن از یه سنی ب بعد یا باید جدا زندگی کنی یا ازدواج وگرنه قطعا با خانواده روانی میشی :) که شدم

که مخالف ازدواجم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از سال ۹۶ تنها زندگی میکنم

خب سختی ک زیاد داره

اما بنظرمن می‌ارزه

اینم قبول دارم ک از ی جایی ب بعد دیگه خونه پدر جایی نداری

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

من بعد جدایی از همسر سابقم بابا ک نداشتم مامانم اصلا با این کارا کاری نداره یه داداش دارم یه درد بزرگی بود تو زندگیمون اینقد تهدید کرد اهمیت ندادم گفتم دختر نیستم بچه هم نیستم ۳۰سالم بود رفتم یه اتاق کوچیک که یه سرویس داشت احاره کردم تنها بودم والا ارامش داشتم اینقد تو زندگیم قبلی چالش داشتم بعد جدایی فقط میخواستم ارامش داشته باشم هیچی برام مهم نیود

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

من بعد جدایی از همسر سابقم بابا ک نداشتم مامانم اصلا با این کارا کاری نداره یه داداش دارم یه درد بزر ...

عزیزم دوباره ازدواج کردی ؟مستقل شدن باعث اختلال توزندگیت نشد؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

من بعد جدایی از همسر سابقم بابا ک نداشتم مامانم اصلا با این کارا کاری نداره یه داداش دارم یه درد بزر ...

عزیزم همسردومت بااستقلالت مشکلی نداشت چون زن نطلقه سخته تنها

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

عزیزم دوباره ازدواج کردی ؟مستقل شدن باعث اختلال توزندگیت نشد؟

عزیزم من بعد دوساال ازدواح کردم نه اتفاقا خیلی خوبه شاید اولاش یکم سختت باشه بالاخره زندگی جدید تحربه جدید ولی کم کم ک پیش میری میگی وای چطور اون شرایطو تحمل کردم میری سر کار میایی خونه خودتی و خودت ارامش ن کسی میره رو مخت ن محبوری ب کسی بابت کارات جواب پس بدی کلا خودتی و خودت نترس کار سختی نیست فقط عزیزم سالم زندگی کن همین

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

عزیزم همسردومت بااستقلالت مشکلی نداشت چون زن نطلقه سخته تنها

ن اصلا چون خودشم مستقل بود البته مطلقه نبود مثل من من فقط کار میکردم دوس داشتم تنها باشم  شرایطمو کاملا میدونست دو سال بهم فرصت دادیم برا تصمیم گرفتن

اصطلاح مستقل شدن خیلی خطرناکه! بعضی‌ها کناره‌گیری از خانواده رو با روکش مستقل شدن موجه جلوه داذند! ...

إِنَّ الْإِنْسَانَ لَيَطْغَى 

حقا كه انسان سركشى مى ‏كند.

أَنْ رَآهُ اسْتَغْنَى

همين كه خود را بى ‏نياز پندارد.