2777
2789
من تست کردم شاسی و هاچبک برام راحته سدان سخت تره

چی بگم.ابعاد ماشین بزرگه.وقتی کناریت یه ۲۰۶ هست واقعا باید دقت کنی چون دیده نمیشه.

من باداینکه۵ ماهه دارم رانندگی میکنم هنوز ابعاد ماشین دستم نمیاد.در حالی کهرقبلا ۲۰۷ و دنا میروندم این مشکلاتو نداشتم .

وقتی تو ترافیکی تشخیص فاصله بین ماشین خودتو ماشین کناری سخته.باید دوربین روشن باشه حتما و خیلی چیزای دیگه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بگم.ابعاد ماشین بزرگه.وقتی کناریت یه ۲۰۶ هست واقعا باید دقت کنی چون دیده نمیشه.من باداینکه۵ ماهه ...

من پرادو روندم اتفاقا فکر می‌کنی افق دیدت خیلی بیشتره همینکه بالاتره شعاع دید هم بیشتره تا ۲۰۶ که خود ستونش مانع دیده اصلا زاویه خوبی نداره

عزیزم پول دل و جرات میاره پول قدرت میاره اگه تصادف کنه ماشین رو به راحتی عوض می‌کنه حتی تعمیر هم نمیکنه من امروز با ماشین شوهرم چندبارمیخاشتم تصادف کنم اعصابم خورد بود پریودشدید رفتم یه کاری بامادرم انجام بدم  موقع برگشتن خوردم  به شلوغی میخاستم آینه پراید رو بکنم البته یه خط جرئی  برداشت خیلی استرس گرفتم چون از لحاظ مالی این ماه به مشکل خوردیم  داشتم سکته میکردم  پراید پوکیده اومد کنارم گفت چکارمیکنی یواش آینه که خط افتاد گفتم ببخشید حواسم نبود دگه گفت برو ولش کن گفت ماشین بین وارث هست بیچاره می‌شدی  وقتی به شوهرم گفتم گفت ولش کن یه زری زد آینه پراید قیمتی نداره آینه خودمون  بیشتره قیمتش چون 206صندوقداره ولی پسرم نوجوونه خیلی برخورد بدی باهام کرد گفت زشته چرا وایسادی بهت این حرفو بزنه اصلا چرا زن باید پشت فرمون بشینه چون محله خودمون بود گفت زشته آشنا رد میشه خیییلی زن ستیزه خییییلی شوهرم میگه اگه هر اتفاقی افتاد تو روش نکن حالم جهنمه پریودی هستم اووف