2777
2789
شاسی که راحت تره بعدش ماشین ماشینه اصولی یاد بگیری بقیه اش کاری نداره

نه واقعا راحت نیست.منم اینجوری فکر میکردم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

به زن بودن چه ربطی داره؟

اصلا زن بودن هیچی 

به بازیگر بودن چه ربطی داره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عادیه عادت میکنی بخاطرشغل همسرم بعضی وقتامجبورم بامدلادگه ماشینارانندگی کنم خیلی راحت واسوده اینکارمیکنن درصورتی ماشین خودم شاهینه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اره ما قبلا دنا پلاس داشتیم.چند ماهه شاسی خریدیم.و من قبلا رانندگیم عالی بود ویراژ میدادما.الان باای ...

اخی من عاشق دنا پلاسم🥲😍 

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

عزیزم باور کن روندن اون ماشینا از پراید و ۲۰۶ خیلی راحت تره

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

اخی من عاشق دنا پلاسم🥲😍

اره ماشین خوبیه.اما معایبشم زیاده.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

نه به زن بودن ربط داره نه به بازیگر بودن

بعد میگن چرا اقایون از خانما بالاترن 

چون خانما برای خودشون ارزش قائل نیستن ! چرا فکر می‌کنیم رانندگی خانما با هرماشینی چیز عجیبیه؟ نکنه اینم فقط برای اقایونه؟

رانندگی مثل آشپزی میمونه ،اگه بلد باشی غذا درست کنی فرقی نداره قابلمه بزرگ باشه یا کوچیک تو کار خودتو انجام میدی رانندگی هم همینه

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی