2777
2789

با دستای خودمون داریم 20 سال آینده، 10 سال آینده و ی فضای کثیف و نا امن می سازیم برای بچه هامون... 

داریم طعم زندگی و ازشون میگیریم... 

این صدمه و به اسم زندگی میزنیم تو خیلی از زمینه ها، یکیش همین دنبال کردن فالورر هایی که چیزی برای ارائه ندارن... 

بهشون اجازه میدیم با ما بازی کنن و رشد کنن

رشد کنن به جای افراد زحمت کش واقعی... 

تو دنیایی که همه دنبال فرهنگ سازی هستن، چرا همش داریم طناب دار و گردن فرهنگ های درستمون میندازیم؟

این آمار بلاگر های کشور هاست که ایران دومی شده... 

عکسو میفرستم 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یعنی چی؟

کجاش و متوجه نشدید ؟

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا هم یه روزی خز میشن کسی کود بارشون نمیکنه بلاگر های این مدلی که میگید و هوش مصنوعی هم خیلی به ای ...

فعلا تو اوج قرار دارن

و هر دستکاری فرهنگی و مغزی میکنن با مردم ساده

من که فقط پزشکا و روانشناسارو دنبال میکنم تو اینستااینارو هم سریع رد میکنم

کار درست همینه 

استارتر این مسئله‌ای که شما میگی ربطش به خود مردم خیلی کمه. جامعه‌ای که دیگه درس خوندن توش ارزش نیست و آینده خوبی نداره، مردم به اندازه تواناییشون ازشون قدردانی نمیشه و توی هر سیستم یه مشکلی هست از اون طرف با این گرونیا تفریح همه مردم شده شبکه‌های اجتماعی، چه انتظاری داری؟

ما هر کدوم هم برای خودمون فرهنگ سازی کنیم نمیتونیم موج کلی جمع رو کنترل کنیم.

استارتر این مسئله‌ای که شما میگی ربطش به خود مردم خیلی کمه. جامعه‌ای که دیگه درس خوندن توش ارزش نیست ...

دوست عزیز ما مردم خودمون موج رو میندازیم. 

موج حمایت از افرادی که هیچی ندارن و پای گوشی مسخره بازی درمیارن 

ما خودمون به جای پیگیری پیج های هنری، کتاب ها، دنبال داستان های خیالی ی سری افراد مجازی میشیم... 

بله قطعا شرایط سخت زندگی دخیل هست 

که این قسمتش دست مردم نیست 

ولی این فرهنگ سازی و خودمون باید هشیار باشیم و ندیمش دست افراد بی فهم در این زمینه 

دوست عزیز ما مردم خودمون موج رو میندازیم. موج حمایت از افرادی که هیچی ندارن و پای گوشی مسخره بازی در ...

ببین من خودم اینستاگرام پیجم کاریه. کار هنری انجام میدم. یه دونه بلاگر هم فالو ندارم. اکثرشون رو اصلا نمیشناسم. ولی ببین این چیزی که میگی درسته که هر فردی باید خودش هوشیار باشه. فرهنگ‌سازی کنه. ولی ساده انگارا‌نه‌ست که این قضیه رو فقط تقصیر مردم بدونیم. این به فرهنگ‌سازی خیلی خیلی وسیع‌تری نسبت به حرف‌ منو شما احتیاج داره. که کار کسی مثل دولته. و حتی به ساختارهای زیادی هم احتیاج داره 

دوست عزیز ما مردم خودمون موج رو میندازیم. موج حمایت از افرادی که هیچی ندارن و پای گوشی مسخره بازی در ...

میدونی مث چی میمونه؟ اینکه الان این کمبود برق و قطعی ها رو فقط به خاطر مردم بدونیم که مصرف گرایی کردن. و درسته باید بهینه تر و بهتر مصرف کنیم. ولی وقتی بریم عقب میبینیم آب مصرفی مردم کلا ۶ درصد از آب آشامیدنی کل کشور رو تشکیل میده. یعنی عملا نقش مردم خیلی کمه.

ببین من خودم اینستاگرام پیجم کاریه. کار هنری انجام میدم. یه دونه بلاگر هم فالو ندارم. اکثرشون رو اصل ...

قطعا فقط به دست مردم نیست 

کاملا موافقم که مربوط به شرایط زندگی و اجتماع و دولت هست

میدونی مث چی میمونه؟ اینکه الان این کمبود برق و قطعی ها رو فقط به خاطر مردم بدونیم که مصرف گرایی کرد ...

بله درسته