2777
2789

شورتک خریدم حس میکنم خیلی بزرگتر از اون چیزیه که تصور میکردم تا خود نصفه کمرم میاد بالا 😭😭😭😭😭

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که فک کردم به یک شخص خاص رسیدی

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. زنده یاد کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

ه چند بود ک چند سال معطلش بودی

اخه یا گیرم نمی یومد یا بود حس خرید نبود الانم که خریوم بزرگتر از چیزیه که باید باشه🤣

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

ناخودآگاه  خندم گرفت  

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
ناخودآگاه خندم گرفت

بخند بخند اخه تو نمیدونی چه حسیه بعد چند سال فهمیدم تو تن اصلا قشنگ نیست 🤣🤧💔

سرکارمون گذاشتی؟بهش رسیدم برای شخصه نه اشیا

چه ربطی داره مگه حتما باید ادم باشه میتونه لباس باشه 

بخند بخند اخه تو نمیدونی چه حسیه بعد چند سال فهمیدم تو تن اصلا قشنگ نیست 🤣🤧💔

🤣🤣

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏