2777
2789
عنوان

میخوام به کراشم اعتراف کنم یه نقشه تمیز دارم که ن سیخ بسوزه ن کباب 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 27 پست

بعدم میخام عکس دوست واقعیمو بذارم روی اون فیک. ک اگ یوقت اوکی شدیم نگه دوسته کو. 😂 فیکمم فالور و پست اینا داره مشکوک نیست.

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم جواب بده!

من جای پسر باشم بهم برمیخوره؛ در واقع دارید مخاطبتون رو خر فرض می‌کنید.

شهامتش رو داشته باش، مستقیم بگو!

اگر توی رابطه نباشه، مطمئن باش رد نمی‌کنه.

پسرا از هیچ چیز نمی‌گذرن.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

میخام با اکانت دومم با یه پروفایل فیک پیام بدم. بگم دوستم راجع ب شما حرفیده باهام و روتون کراش بوده ...

نکن دختر خوب ، خیلییییییییی تابلو هست که خودتی ، بد ضایع میشی . حتی از اینکه رک بری بهش بگی هم بدتره

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بچه ها این یمدت قبل با من چت کرد کلی سوال پرسید تمایل نسبی نشون داد ولی پیشنهاد نداد رفت. من همش منتظر بودم چون واقعا ازش خوشم اومده بود و خیلی تایپم بود. یوقتا حس میکردم استوریامو زیاد میبینه یوقتا نبود. یوقت لایک میکرد دوست داره تو پیج باشه یوقت نمیکرد. اخر زدم انفالو ریمووش کردم ولی رفته تو مخم کاش همون موقع صحبتمون میگفتم بهتر از انتظار الکی اون مدتم بود. 🙁

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
اونم اصن نمیفهمه که خودتی😐

خب چطو میخاد مطمین بشه اخه 😂

نترس انجام بده هیچی نمیشه اتفاقا تکلیفت مشخص میشه

بچه ها گفتن ضایع ست خودمم. نظرت؟ 😂

فکر نکنم جواب بده!من جای پسر باشم بهم برمیخوره؛ در واقع دارید مخاطبتون رو خر فرض می‌کنید.شهامتش رو د ...

عزیزم من قبلا یه بار رد شدم و بدجوری اسیب دیدم چون اون پسر در ادامه منو تحقیر کرد.اصلا دیگه حداقل فعلا جرات مستقیم رو ندارم و اینکه این اقا با من چند روز چت کرد کلی سوال شخصی کرد و دلبری و بدون خداحافظی رفت و چت تموم شد. من حتی نمیدونم به من چشم سرگرمی داشت یا دیده خودش شرایط رابطه نداره ول کرده یا داشته همزمان با چند نفر حرف میزده. کاملا مبهمه برام. خب این واقعا برام حس بدی داره با این شرایط خودم مستقیم بگم. هر چی فک کردم دیدم نمیتونم.

نکن دختر خوب ، خیلییییییییی تابلو هست که خودتی ، بد ضایع میشی . حتی از اینکه رک بری بهش بگی هم بدتره

خب ببین ب این فکر کن ک چطو میتونه مطمین بشه خودمم. شاید شک کنه ولی مطمین نمیشه. از اونطرفم من انفالو ریمووش کردم. کمتر مشکوکه چون شاید بگه اگ خودشه ک منو انفالو نمیکرد.

نترس انجام بده هیچی نمیشه اتفاقا تکلیفت مشخص میشه

عزیزم خصوصی میشه پیام بدم

خب ببین ب این فکر کن ک چطو میتونه مطمین بشه خودمم. شاید شک کنه ولی مطمین نمیشه. از اونطرفم من انفالو ...

همین که بگی من دوست فلانیم تمومه ، میفهمه یا مستقیم خودتی یا فوقش یه نفر رو واسطه کردی که بهش درخواست بدی ولی بازم کار خودته . اینکه بگی نه فلانی خبر نداره و من سرخود اومدم بپرسم خیلی دلیل بچگانه ای هست .

ببین واقعا اینکه شروع رابطه انقدر مستقیم از طرف دختر باشه اصلا خوب نیست ، حتی اگه جور بشه هم پسره همیشه تو ذهنش هست که اون اومد دنبال من . احتمالش خیلی زیاده که با هر بحث و دلخوری طرف دائم این قضیه رو بکوبه توی سرت که تو اومدی آویزون من شدی که باهام باشی .

کلا این رو بدون مردا اگه واقعا از کسی خوششون بیاد و بخوانش ، زمین و آسمون رو بهم میدوزن تا بدستش بیارن . پس اگه نیومده جلو ، اومده و رفته ، یه وقتایی هست یه وقتایی نیست ، بدون هنوز اون قدر نمی خوادت که بخواد باهات توی رابطه باشه ، پس به نظرم خودت رو سبک نکن ولی بازم خودت میدونی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
همین که بگی من دوست فلانیم تمومه ، میفهمه یا مستقیم خودتی یا فوقش یه نفر رو واسطه کردی که بهش درخواس ...

راست میگی اون روش جالب نبود و خوب نبود با دروغ و کلک شروع بشه اونم ادم باهوشیه میفهمید.‌ تصمیم گرفتم از طریق یه پیج واسطه ک حرفارو میفرسته بگم‌. ن بنظر من گفتن اشکالی نداره و ضعف نیست ک بعدا بخاد نقطه ضعف بشه هر کسی فارغ از جنسیت حق داره حرفشو بزنه و اگ کسی انقذ بی جنبه س ک بخاد اونطور بگه همون بهتر رابطه باهاش همونجا کات بشه

راست میگی اون روش جالب نبود و خوب نبود با دروغ و کلک شروع بشه اونم ادم باهوشیه میفهمید.‌ تصمیم گرفتم ...

ببین اصلا بحث نقطه ضعف نیست ، بحث ذات آدمه . در حالت عادی پسرا بفهمن دختر بیشتر علاقه داره بهشون و پیشنهاد از طرف اونه ، خود به خود باد میکنن ، اون حس اعتماد به سقفی که اکثرشون دارن یهو فوران میکنه و تهش هم معمولا اون رابطه براشون اونقدر با اهمیت و خاص نیست که بخوان زحمت زیادی بکشن برای نگه داشتنش ، دائم حواسشون به دل دختر باشه ، به رشد رابطه باشه چون زحمتی برای به دست آوردنش نکشیدن . مثل فرق یه وسیله که هدیه تبلیغاتی بوده و رایگان دادن به آدم با وسیله ای که آدم مدت ها برنامه ریزی کرده ، تلاش کرده ، پول جمع کرده تا بتونه بدستش بیاره ، طبیعیه که دومی خیلی مهم تره برای آدم

حالا شما میگی مهم نیست ، هر وقت به اونجا رسید کات میکنیم ولی کات کردن هم به همین راحتی نیست مخصوصا برای دخترا ، اون آسیبی که روحیه آدم میبینه به مرور خیلی اثر منفی میذاره روش