2777
2789
عنوان

هزینه میکاپ عروس

94 بازدید | 14 پست

به نظرتون هزینه میکاپ عروس چقدره 

خواهر شوهرم عروسیشه بعد حالا داره دنبال آرایشگاه میکرده

منم همچنان دنبال آرایشگاهم برا همراهی

حالا قیمت میکاپ عروسو بهش دادن ۱۷ تومن واقعا پشمام ریخت ۱۷ تومن پول یه گوشیه یه شبه تموم میشه میره

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیجی ام یه مراسم رفتیم بازدید عروس خیلی عروساس خوشگل بودن وتغییر کردن حتی آب آورد صورتشون شست آرایش تکون نخورد میگفت 7700البته گفت اگ قبل محرم ثبت کنید بعضی جاها کلا گرون میگیرن 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

دوستم دو سال پیش واسه عروسی داداشش رفت ارایشگاه چهار میلیون و خورده ای داد

الان یه امبره و دکلره کنی باید بیست میلیون پیاده بشی

همینه دیگه درامد ارایشگرا از پزشکای جراح بالاتره

کدوم شهرین

مشهد عزیزم 

خواستی عکس دارم ازشون بفرستم ببین

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
عه منم مشهدم که بفرست

روبیکا ایتا چیزی داری بفرستم واست