2777
2789

همینجوری گفت به بچهام، گفت عین اسب هستن

و گفت وحشی، خیلی عصبانی بود خودشو میلرزوند

دیگه یعنی توخونه هم راه نریم

همسایه قبلی چندسال اونجا بود اعتراض نکرد حالا این راه به راه میاد خستم کرده 

بچهامم بیشتر وقتا تو گوشی هستن تون نمیخورن 

یذره هم راه میرن این خانم میاد

بدم اومد برخوردش خیلی بد بود

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

صبح و عصر تا سرشب من صبوری میکنم چون بچم حق داره اما ظهر و شب هم من حق دارم و عصبی میشم از صدا متاسفانه آپارتمان سخته صدا تو پایین خیلی شدید من بیشتر وقت‌ها سردرد میشم از دوییدن بالایی ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه همسایه ی بیشعور بر فرض مثال اصلا بچه های شما شلوغ کار به چه حقی میگه اسب! 

اگه واقعا سر صدا دارین به حداقل برسونین 

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

صبح و عصر تا سرشب من صبوری میکنم چون بچم حق داره اما ظهر و شب هم من حق دارم و عصبی میشم از صدا متاسف ...

خیلی برخوردش بد بود بخاطر همین ناراحت شدم، صداش برده بود رو سرش بی سلام و خدافظی

خودش تو پارکینگ دو تا ماشین میارن، ما چرا اعتراض نمی‌کنیم 

ادبیاتش و لحنش بد بود.

اما به اونام حق بده، تو این روزای گرم تابستون و این وضعیت قطع برق طرف میاد یه ساعت استراحت کنه سرو صدای بچه همسایه نمیزاره، شما هم اون بنده خدا رو درک کنید، قرار نیست تاوان بچه داشتن ما رو اونا بدن.

پ.ن. خودم پسرم کوچیکه تو خونه بازی میکنه گاهی هم بدو بدو میکنه، طبقه اولم هستم بازم گفتم شابد برای همسایه سخت باشه پسرمو میبرم باشگاه، میتونی هر روز ببریش پارک یا بیرون، ما خودمون باید سختی های بچه مونو تحمل کنیم با همسایه که نمیتونیم دعوا کنیم که چرا ناراحتو  معترضه

با راه رفتن صدا طبقه پایین نمیره 

مردم مشکلات دارن ارامش اپارتمانو حفظ کنید سرو صدا نکنید استارتر واقعا بعضیا اعصابشون از مشکلات مملکت خورده 

فرهنگ‌ اپارتمان نشینی 

بچم با چرخش سرو صدا میکرد  همسایه پایین تذکر داد حق دارن همسایه بالایی سرو صدا کنه میفهمی چقدر الودگی صوتی بده 

بچه هاتو کلاس بنویس هر روز ببر پارک 

چه همسایه ی بیشعور بر فرض مثال اصلا بچه های شما شلوغ کار به چه حقی میگه اسب! اگه واقعا سر صدا دارین ...

میگم بچهام همش گوشی دستشونه، یک ساعت شاید برن اینور اونور، خودش بچهاش بزرگن مارو درک نمیکنه 

خیلی برخوردش بد بود بخاطر همین ناراحت شدم، صداش برده بود رو سرش بی سلام و خدافظیخودش تو پارکینگ دو ت ...

کسی که معترض میشه شما هم اعتراض کن وقتی توقع داره شما قانون آپارتمان نشینی رو رعایت کنی پس خودش هم باید رعایت کنه

صبح و عصر تا سرشب من صبوری میکنم چون بچم حق داره اما ظهر و شب هم من حق دارم و عصبی میشم از صدا متاسف ...

حق داری الودگی صوتی رو اعصاب ادمه بچه منم با چرخش سرو صدا میکرد حق الناس میبرمش هر روز عصر پارک‌انقدر خسته میشه خونه دیگه سروصدا نمیکنه

شما رو نمیدونم ولی یه همسایه داشینم دقیقا خانومش اسب راه میرفت بچش صبح تا شب  میدوید صدای زناشوییشون همیشه میامد. رقص محلی داشتند  نمیدونم اسمش چیه که پاها رو میکوبن روی زمین.... هر چی تذکر دادیم بی فایده بود مجبور شدیم خونمون بفروشیم و بریم از دستشون...  با همسایتون درگیر نشو

😎💚🐬
حق داری الودگی صوتی رو اعصاب ادمه بچه منم با چرخش سرو صدا میکرد حق الناس میبرمش هر روز عصر پارک‌انقد ...

متاسفانه همسایه بالایی ما بچه میره رو اوپن یهو میپره وسط پذیرایی از رو مبل میپره وسط جوری لوستر میلرزه راه رفتن عادی که اذیت نداره

میگم بچهام همش گوشی دستشونه، یک ساعت شاید برن اینور اونور، خودش بچهاش بزرگن مارو درک نمیکنه

خاک برسرش 

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد