2777
2789
عنوان

بچها یعنی شما میگید جن تو خونه منه

279 بازدید | 26 پست

من خیلییییی مرتبم یعنی میخوام بگم ریخت و پاش ندارم ۳ سال پیش ی شلوار داشتم حموم کردم گذاشتم در حموم رفتم حموم و اومدم دیدم نیست باردار هم بودم کل خونه رو زیر و رو کردم پیداش نکردم.....الان عید برا دخترم یک شومیز دامن خریدم شومیز از روز اول ناپدید شد خیلی حالم گرفتس ن برای لباس برای اینکه یعنی واقعا جن میبره با کسی هم رفت آمدی ندارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرآن میخونی؟سوره جن بخون بذار موقع اذان صدای اذان تو خونت پخش بشه صدای قرآن بلند باشه

اره نماز روزه دارم ولی حقیقت تلویزیون خونمون آنتن نمیده روشن نمیکنم مگر با فلش....

جن چیه خواهر این حرفا رو ول کن

جن چیکار به لباس داره آخه

تو خونه ما صد چیز گم میشه آخرشم ممکنه پیدا نشه و علتشم فهمیدیم. هی جابجا میکنیم برای همین گم میشه و یادمون میره کجا گذاشتیم. یه وقتاییم یه عضو خانواده دست میزنه جابجا میکنه بدون اینکه بهمون بگه.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

اره بابا کل خونه رو هم گشتم با دقت تمام ولی ندیدم خیلی بهم ریختم و نگرانم

منم چند سال پیش گوشواره هام یهو گم‌شد،با اینکه شب خودم گذاشتم تو جعبه و برشون داشتم ولی دیگه پیدا نشدن

🩵💙💙🩵
جن چیه خواهر این حرفا رو ول کنجن چیکار به لباس داره آخهتو خونه ما صد چیز گم میشه آخرشم ممکنه پیدا نش ...

آخه من خودم شلوار در حموم گذاشتم رفتم داخل اومدم دیدم نیست خودمم تنها بودم خیلی گشتم حتی سوراخ های خونه رو هم نگاه کردم هر جایی که فکرشو کنی گشتم واقعا برام عجیب

منم چند سال پیش گوشواره هام یهو گم‌شد،با اینکه شب خودم گذاشتم تو جعبه و برشون داشتم ولی دیگه پیدا نش ...

خیلی حس بدیه من اصلا لباس برام مهم نیست ولی نگرانم از اینک نکنه جن تو خونه🥲

آخه من خودم شلوار در حموم گذاشتم رفتم داخل اومدم دیدم نیست خودمم تنها بودم خیلی گشتم حتی سوراخ های خ ...

بخدا برای منم پیش اومده از بقیه هم میپرسم میگن نه ما دست نزدیم و راست هم میگن. ذهنتو خیلی درگیر نکن جن هیچ آزاری به ما نمیرسونه و کاری بهمون نداره. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.