2777
2789
عنوان

بچها یعنی شما میگید جن تو خونه منه

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 26 پست
فقط لباس گم میشه ؟

اره تا حالا هیچی گم نشد بجر این دو مورد لباس یکی از خودم یکی از دخترم خب من واقعا هنوز شوکم شلوار در حموم گذاشتم رفتم برگشتم نبود!! کل خونه رو ریختم بهم گشتم نبود الان دیگ ۳ سال گذشته برا دخترم هم عید ناپدید شد نمی‌دونم چ دعایی بگیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جن نیس گلم

منم تو خونمون کلی وسایل گم شده از این بد تر یه بار ایرپادم گم شد پیداش نکردم😐💔

ولی اصلا نترسیدم و اتفاق جدی هم برام نیوفتاده🎀

نگران نباش به فرض به فرضضضض که هس کاری نداره که تازه تو اصلا نمیبینیش که بخوای نگران شی بعدشم میگم جن نیییس🎀💖🍭🌈

رفتارم انعکاس شخصیت شماست:/👑

اسی نمیدونم ازچیه

ولی من پارسال یه شومیزباسلواردخترن سفارش داد.به خدابلوزاون شلوارو بعدارچندماه هرچقدرگشتم پیدانکردم.این ازاین

یه پلیورشوهرم توخونه گم شد.اونم همه جارو خوب گشتم نبودکه نبود.شوهرم به خداشک کردگفت به کی دادی

توی بقچه اگه لباس سفیدداشته باشم ،اگه خیلی دیرازش استفاده کنم رنگ زردمیفته روش. واسه تو هم این اتفاق میفته؟

من هر وقت به گربه غذا می دادم بعد دیگه قطع می کردم این اتفاق برام میفتاد یه چیزی گم میشد دوباره بعد چند هفته میذاشتن سرجاش حالا این تجربه ی منه و اعتقاد دارم که گربه همزاد داره

خونه ماهم همین وضعه تازه به قیافه مادرم در میاد برامون غذا هم میاره 😑

😭😭😭😭😰😰😰😰وای من باشم سکتههههه

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
اوایل میترسیدیم ما دیگه ن چهار ساله اینطوره

ضررنمیرسونه؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
ضررنمیرسونه؟؟

پول میبرن وسیله میبرن قرآن میخونن اذان میگن نمیدونم چطورن زنگ هم زدیم قم از یکی پرسیدیم گفت جن مسلمونن بهتون آسییب نمیزنن اگر بیرونشون کنین برکت از خونتون میره

پول میبرن وسیله میبرن قرآن میخونن اذان میگن نمیدونم چطورن زنگ هم زدیم قم از یکی پرسیدیم گفت جن مسلمو ...

عه خوبه ک اره بیرون کنید جز برکت رفتن عصبانی میشن از دستتون