2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الله که نمیده 

ولی اگر بخوایم فکر کنیم داده

اینطور باید حساب کنیم شاید به اونا زیاد داده که یکم ازش رو به اونایی که هیچی نداده بدن 

و شاید هم یکی رو با داشتن همه چیز و یکی رو با نداشتن هیچ چیز امتحان میکنه

لا تهتم بأحد سوي نفسك

امتحان الهی شاید 💔🤷🏻‍♀️

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

اونایی که همچی دارن براش تلاش کردن همینجوری که خدا چیزی نداده

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده

منم تلاش کردم

تلاش که کردی حتما خدا یه چیزی بهت داده 

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده

ببین به خیلی چیزا بستگی داره عزیزم 

اولش تلاش و اراده و پشتکار خودته 

دومش به شغلی که داری، تو ایران هر شغلی شغل محسوب نمیشه 

سومیش صلاح و خواست خدا، خدا خیلی بهتر از همه جنبه آدما رو میسنجه و به اندازه دل طرف میده 

چهارمیش نحوه خرج کردنت، اینایی که میبینی بهترین خونه و ماشین دارن یه قرون یه قرون جمع کردن یه شبه نیومده

با توجه به اسم کاربریت هم اینو بدون که هرچی بنالی همینقدر اوضاع زندگیت داغونتر میشه سعی کن انرژی منفی ندی به خودت همیشه از خدا بخواه 

بهترین هارو 

غیرممکن هارو 

از خدا به اندازه خدایی بخواه نه به اندازه رویاهات

موفق باشی