2777
2789

عدالت داره خب

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا میده اما قطعا اون بنده هم لیاقتشو داشته

این چه حرفی هست پس کسی که مشکلی داره یا سلامتی ندارها یا خانواده خوب نداشته از نظر شما وخدا بی لیاقت بوده 

تقدیر هست حالا بخش اعظم معلول شرایطیم همه 

گاهی هم بقیه باعث میشن به بنده ای ظلم بشه 

بنظرم هر معلولی به علتی داره 

شاید واقعا زندگی قبلی وجود داشته و هر کی هر چی ندارع بخاطر سواستفاده زندگی قبلیشه من فقط با این دلیله که میتونم ادامه بدم وگرنه ..

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

اونایی که همچی دارن براش تلاش کردن همینجوری که خدا چیزی نداده

نه عزیزم ماها هم تلاش کردیم خیلی بیشتر از اونا ولی ما یه خانه آرام و با یه خانواده پولدار نداشتیم برا همین نرسیدیم...

خداجونم... به تو دل بستم و نجاتم دادی...🥺

ببین به خیلی چیزا بستگی داره عزیزم اولش تلاش و اراده و پشتکار خودته دومش به شغلی که داری، تو ایران ه ...

این حرف درست نیست خیلی ها هم مال باداورده دارن اختلاس یا حق خوری کردن ویا ارث رسیده اجدادشان هم با ظلم جمع کردن 

عده کمی تلاش کردن 

تو این شرایط روزگار با یک قرون که سهله با چنگ و دندون هم جمع کنیم به جایی نمی‌رسه