2777
2789
این چه حرفی هست پس کسی که مشکلی داره یا سلامتی ندارها یا خانواده خوب نداشته از نظر شما وخدا بی لیاقت ...

سلامتی رو نمیشه با مال مقایسه کرد 

مال بدست اوردنیه ،به تلاش و جوهر یه فرد بستگی داره ،ادم های پولدار هم باهوشن هم بااراده ،لیاقتشون هم مال و ثروته 

در مورد ادم های فقیر نگفتم بی لیاقتن کلا ،پی مال نبودن شاملشون هم نشده خب 

سلامتی رو نمیشه با مال مقایسه کرد مال بدست اوردنیه ،به تلاش و جوهر یه فرد بستگی داره ،ادم های پولدار ...

حرفاتون رو نمیتونم قبول کنم 

کسی که توی یه خانواده فقیر یا مشکل دار به دنیا آمده مگه چقدر می‌تونه تهش تو زندگیش پیشرفت کنه فرق داره با اونی که پدرش پولداربوده یا اقلا بلد بوده بهش یاد بده چکار کنه یا منابع مالی در اختیارش بذاره که بتونه پول رو پول بذاره یا اقلا سواد یا فهم وشرایط اینو داشته که بچش رو بذاره کلاس یا فن یا درس بخونه 

الان این همه کودک کار یا بی سرپرست یا بد سرپرست تهش بتونن گلیم خودشون. و از آب بکشن 

یک قانون کلی نمیشه بگی که هر کی هر چی به دست آورده لیاقت داشته تلاش کرده 

اصلا گفته شده حدیث هست حالا دقیق نمی‌دونم بگم که گناه نشه ولی گفته شده هر ج تجمع مال بود بدون حتما حقی ناحق شده 

سلامتی هم که اشاره کردید اصلا دست آدم نیست یا تقدیره که حادثه ای پیش بیاد که خیلی مواقع سهل انگاری شخص توش تاثیر کمی داره یا ژنتیک هست که چاره نداره

همه پولدارها هم با هوش واراده نبوده گاهی رانت بوده اختلاس یا دزدی یا حق خوری چه خودشون چه احدادشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.