2777
2789
عنوان

بچه ها دوستم میگه ی خط به اسم خودت میخری بدی بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب باشه چی میشه؟یه سیمکارته دیگه اتفاقا باید این چیزا با احراز هویت کامل به اسمشون باشه که قابل پیگ ...

یه موقع مثل ده سال قبل میشد سیم کارت بی نام خرید حتی باجه های روزنامه هم سیم کارت داشتن

بعد گفتن همه باید احراز هویت بشه

الان همه سیم کارت های حتی اعتباری هویت داره  اینایی هم که سواستفاده میشه باز یه صاحبی داره یکی مثل استارتر یه اعتماد بیجا کرده و سیم کارت رو داده یعنی باز هم قابل پیگیری هست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

اون خط قبلیشو به خاطر همین شرایطی پیش اومد نفر قبلی گرفته الکی میگه خراب شده بیکاری دنبال دردسر واعص ...

همون...بهش گفتم خب برو دنبال خطت که درستش کنی گفت که باید دوندگی کنم و فلان سخته و شایدم درست نشه 

منم با خودم گفتم هر چقد زمان بر باشه بهتره تا ی شماره جدید داشته باشی و بخوای به همه بدی

اولش گفت ی طرفه شده بعدش گفت دو طرفه مسدود شده

یه موقع مثل ده سال قبل میشد سیم کارت بی نام خرید حتی باجه های روزنامه هم سیم کارت داشتنبعد گفتن همه ...

نمیخوام واس خودم دردسر درست کنم‌ بهش میکم همسرم اجازه نمیده اصلا

دوست عزیز من اگر دوستم ایرانی هم بود چنین کاری نمی‌کردم 

خط به نام شما در دست شخص دیگه هر کاری میشه باهاش کرد 

شما فکر طرف از خط شما تهدید به قتل کنه یا هر کار دیگه 

نمیگم دوستت بده ولی فکر کن خط شما به هر طریقی از دوستان بیفته دست کس دیگه

دور از جونتون ولی حماقت محضه

امید آخرین چیزیست که میمیرد
دوست عزیز من اگر دوستم ایرانی هم بود چنین کاری نمی‌کردم خط به نام شما در دست شخص دیگه هر کاری میشه ب ...

اره واقعا اصلا به این چیزاش فکر نکردم ممکنه دست یکی دیگه بیفته و ...