2777
2789
عنوان

بچه ها دوستم میگه ی خط به اسم خودت میخری بدی بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم بگو یه خط به نامم دست بابامه پیامک براش میره و برام دردسر میشه،نه بگو چرا نگی

اینی که میگی خط دست بابامه ینی چی؟ینی هر خطی داشته باشیم بخواییم خط جدید بگیریم پیامک میره؟

این چه قانون داغونیه که نمیتونن سیمکارت بخرن خوب اگه به اسم خودشون باشه که بهتر میشه پیگیریشون کرد

یه قانون بسیار خوب

که میگه هیچ سندی به اسمشون نباشه هیچ سندی

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

نکن یکی از اطرافیان این کار رو کرده بود هود اون طرف آدم خوبی بود اما یکی از اون سواستفاده کرده بود یه مبلغ زیادی به حساب طرف رفته بود با شماره اون در آخر دادگاه فقط صاحب حساب رو میشناخت خیلی زمان برد حساب هاش باز بشه و ثابت کنن جفتشون بی گناهن

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه قانون بسیار خوبکه میگه هیچ سندی به اسمشون نباشه هیچ سندی

خوب باشه چی میشه؟یه سیمکارته دیگه اتفاقا باید این چیزا با احراز هویت کامل به اسمشون باشه که قابل پیگیری وپاسخگویی باشه منطقی پشت این قانون نیست

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻