2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کباب لقمه درست کن

یه مدل با گوشت یه مدل با مرغ چرخکرده

با پیاز و نمک و ادویه مخلوط کن تو پلاستیک پهن کن به صورت مستطیلی و بعد با پشت چاقو خط بنداز و جداشون کن وقتی اومدی خونه هر تعدادی خواستی جدا کن بذار تو ماهیتابه

میتونی ناگت نیمه اماده درست کنی و فریز کنی بعد فقط سرخش کنی

پیتزا نیمه اماده درست کنی، با مرغ یا گوشت چرخی

همبرگر و برگر مرغ نیمه اماده

مرغ سوخاری مزه دار کنی و پودر بزنی و اماده ی سرخ کردن فریز کنی

مواد فلافل

مواد جوجه درست کنی و فریز کنی، بعد فقط سرخش کنی، توی پیاز و زردچوبه و نمک و فلفل بخوابون، فریز کن، صبح که میری سر کار بزار یخچال یخش باز میشه وقتی اومدی خونه برنج کته کن و بزار سرخ بشه

دیگه انواع خورشت هم که دوستان گفتن

سبزی کوکو هم بزاری راحته درست کردنش

شویدپلو و تن ماهی

ماهی فریز کنی سرخ کنی

چلو مرغ هم راحته فقط میزاری بپزه

یکی دیگه هم مرغ ریز  ریز خرد کن با سیر و نمک و فلفل و دو قاشق روغن ورز بده و فریز کن، بعد بنداز توی تابه با یذره کره

وقتی ابش کشیده شد و یکم پخت یه پیاز خلالی خرد کن و فلفل دلمه خلالی و دوتا گوجه نگینی درشت خرد کن، بریز داخلش یکم نرم که شد خاموش کن، یه ساندویچ خوشمزه  میشه، نیم ساعته میپزه، اویشن هم میخواد

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch