2777
2789
عنوان

بیاید بگید حق با منه یا شوهرم

786 بازدید | 69 پست

خانما شوهر من از یکماه پیش تصمیم گرفته اخر مرداد بریم مشهد گفت با داداشم اینا ومادرم میای گفتم اره اکیه

یه سوییت گرفته سه نفره میخواد ۷ نفر ادم و ببره داخل سوییت ( سر این چندبار بحث کردیم گفتم نمیشه جا نمیشیم گفت باشه زنگ زد عوضش کرد )

حالا میگه با ۲۰۶ این همه ادم بریم مشهد

بچه من کوچیکه ۱۳ کیلو هست باید رو پام بشینه بچه برادرشوهرم ماشالا ۵۰ کیلو هست اونم باید رو پاشون بشینه از اون طرف مادرشوهرمم پاشو عمل کرده نمیتونه جمع‌وجور بشینه چاق هم هست برادرشوهرم و جاریم هم هرکدوم بالای ۸۰ کیلو وزنشون هست بخواید حساب کنید فقط منودخترم لاغریم بینشون 

منم گفتم هیچ‌جوره نمیتونم تصور کنم با ۲۰۶ بیام من نمیام دعوامون شد میگه تو مال مسافرت رفتن نیستی منم گفتم اره اقا بااین شرایط من مال مسافرت رفتن نیستم نمیام

اخه هررچی تصور میکنم نمیشههه این تعداد ادم بااین وزن و هیکل با ۲۰۶ اخه؟

حق باکیه خانما 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صد درصد حق باشماست،داغون میشید تو راه!!جدا از تنگ بودن جا،خطرناک هم هست

همسفراتون چطور قبول کردن همه با یه ماشین برید؟

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
صد درصد حق باشماست،داغون میشید تو راه!!جدا از تنگ بودن جا،خطرناک هم هستهمسفراتون چطور قبول کردن همه ...

دیوانه هستن یکی از یکی دیوانه‌تر میگن جا میشه

میگم حداقل پارس پسرداییت و بگیر اون یکم بزرگتره میگه داداشم گفته نگیر ماشین مردم خطرناکه منم گفتم این همه ادم بااین ماشین خطرناک نیست؟؟؟ من نمیام

آخه بحث بیخود میکنی واضح و مبرهنه که جا نمیشه بقیه عقل ندارن یعنی ؟قطعا پذیرفتن این شرایط رو دیگه تو ...

نه عزیزم عقل ندارن میگن جا میشیم یه روز راهه میرسیم 

منم گفتم شما برید

گفتم من نمیامخدایی بااین شرایط اصلاااا نمیشه رفت

موافقم ولی با زبون خوش بهش بگو که سرش دعوا نکنید 

بهش بگو بزار پاییز بریم هوا خنکه خیلی میچسبه 

بعدشم مگه بقیه رفت امدشون با شماس 

یجوری خرش کن که فقط خودتون ۳ تا برید اونم نه الانن گرمهههه 

‌سلام گشنمه خدافظ.