2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنر خوندم. الانم دارم ارشدمو میگیرم. بپرس سوالتو

کدوم شاخه خوندید ؟ 

فقط با مدرک دانشگاهی میشه مجوز تاسیس آموزشگاه گرفت ؟

من مدرک فرهنگ و ارشاد دارم،  رشته دانشگاهم مرتبط باهنر نیست دلم میخواد آموزشگاه تاسیس،کنم ولی نمیدونم چجوری 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

کدوم شاخه خوندید ؟ فقط با مدرک دانشگاهی میشه مجوز تاسیس آموزشگاه گرفت ؟من مدرک فرهنگ و ارشاد دارم، ...

من کارشناسی زیرگروه ۱ بودم الان زیرگروه ۲ هستم. 

و راستش بابت تاسیس آموزشگاه چیزی نمیدونم چون هدف خودم نیست. ولی تاجایی ک میدونم میشه بدون مدرک دانشگاهی هم مجوز گرفت

من هنر خوندم. الانم دارم ارشدمو میگیرم. بپرس سوالتو

ببین من هدفم دانشکده فنی حرفه ای خرم اباد هست خب ...

رقابت توش کمه .. ترازم ۵۷۰۰ شده و نمره های نهاییم عربی و دینی ۱۷/۲۵ فارسی ۱۶ زبان ۱۰ هست ...

توی سایتا میگن که رتبه لازم برای قبولی این دانشگاه ۲۵۰۰۰ تا ۳۰۰۰۰ هست ... یه جای دیگه هم ترازای قبولی میزد یکی با رتبه ۱۷۰۰۰ قبول شده بود سال ۴۰۲ .

بنظرت میشه به اینا اعتماد کرد؟ احتمال قبول شدنم هست ؟ 

ببین من هدفم دانشکده فنی حرفه ای خرم اباد هست خب ...رقابت توش کمه .. ترازم ۵۷۰۰ شده و نمره های نهایی ...

ببین نسبت به سالی که من کنکور دادم خیلی چیزا عوض شده و من اصلا نمیدونم.

ولی چیزی که هست، ظرفیت رشته‌های هنر توی دانشگاها کمه. یه سال یه سری رشته ها محبوب تره یه سال یه سری دیگه. واسه همین بعضی وقتا با یه رتبه ممکنه قبول شی یه سال، یه سال دیگه ممکنه نشی. به سایتا خیلی اطمینان نکن. تو الان کاری از دستت برنمیاد با توجه به علاقت انتخاب رشته کن صبر کن ببین نتیجه چی میشه

پارسال هدفم کنکور هنر نبود اما دادم و یه حدودایی ازش فهمیدم .

مثلا پارسال که تراز ۴۹۰۰ داشتم رتبه ۸۰۰۰ منطقه داده بود بهم و امسال اگه خدا هم بخواد احتمالا ۵۰۰۰ بشه رتبم ...و اینکه حتی نهایی هامم بهتر از سالای قبل دادم