2777
2789

همرو یجورایی از خودم دور کزذم چه فایده ای داره ادم خسه باشه نتونه عزیزانش‌ و ببینه بره خونشون بره تفریح بخاطر سرکار اونم ی خانم

هر سری مادرم میگ میای فلان جا میگم نه خستم میخوام جمعه خونه باشم استراحت کنم مثلا دیروز ازدستم ناراحت شد چون بهش پریدم ک نمینونم همش بیرون باشم

خیلی خستم کارمم دوس ندارم متنفرم از شرکت خصوصی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطرافیان و حرفاشون باعث شدن برم گفتن بیکاریییی برو سرکار فلانی میره فلانی میره الان رفتم و مااسفانه ...

مگه ساعت کاریت چقدره؟ من کارمندم اوکیم

خب عزیز من معلومه وقتی نه بخاطر دل خودت بلکه حرف بقیه میری یکاری میکنی اذیت میشی

این همه خانم شاغل مگه همه دید و بازدید و مهمانی و تفریح رو کنار گذاشتن؟

برنامه ریزی کن ، به موقع بخواب تا صبح خسته نباشی 

غذاهای ساده و سریع بپز 

هر وسیله ای استفاده کردی سریع بگذار سر جاش که خونه ات مرتب باشه و نخوای دائم جمع و جور کنی 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم