2777
2789
عنوان

طلاق سوری گرفتن برای دورزدن دولت

586 بازدید | 45 پست

به نظر شما این پول حلاله طرف به خاطر اینکه حقوق مادرش رو بعد ازمرگش بگیره طلاق سوری گرفته دولت احمق حق کسانی رو که کالابرگ بهشون تعلف میگرفته اشتباهی دهک زده آخه احمق چرا تحقیق درست درباره اینا نمیکنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم یکی ازدوستان ما خانومه بیست سال طلاق گرفته یواشکی که حقوق مادرشو قطع نکنن وصیغه ی شوهرش شده وهرسال مراسم محرم ونوحه ونذری اشون براه وازاون حقوق کلی پس انداز کرده

گاهی انسانم آرزوست

والا این دولت چندین سال ماهانه پول بیمه میگیره دیگه.از درمانیش که روز به روز دارن میزنن هیچ جا قبولش ندارم حالا یبارم مردم زرنگی کنن.ولی در کل حکم حلال حرومش رو نمیدونم.دولتم خیلی زود این قانونو بر میداره خیالت راحت

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

من زیاد دیدم از اینها 

حتی یکی از اطرافیانم رو میشناسم که شوهرش تنبله حوصله کار نداره و حتی سر همین تنبلی  از زن اولش جدا شد و با فامیل ما ازدواج کرد و چون شهرش نمیره سر کار صوری از هم جدا شدن تا بتونند حقوق مادر متوفی رو زنده کنند

حتی این خانم رو لو دادن ولی بازم حقوق مادرش رو میگیره و خودش میگه حقوق مادرم ۲۰ تومنه

مگه قراره بده داماد؟بالاخره اون پولو آدم خرج زندگیش خودشو بچه‌هاش میکنه. مردا هم بخدا نمیرسن مگه بخ ...

اینجور باشه کل مردم طلاق صوری میگیرن چون حقوقشون نمیرسه این که نمیشه