2777
2789

من گفتم یه نیم سر عقد بدیم بهشون یه نیم اخر شب تو تالار ( عقد و عروسی با همه) شوهرم گفت نه یه تمام بدیم 

دیگه دیدم زشته سر عقد چیزی ندیم 

یه تمام اخر شب تو تالار میدیم‌ یه نیم سر عقد 

ولی این ماه  خالی شدیم  

حالا داداش من کادو عروسیم صد هزارتومن داد 🥴😂

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پولدار

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

وقتی عقد و عروسی یکیه نیازی نیست دوتا کادو بدین

همون یه تمام بدین

نیم رو برای خودتون نگه دارید

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
وقتی عقد و عروسی یکیه نیازی نیست دوتا کادو بدینهمون یه تمام بدیننیم رو برای خودتون نگه دارید

دستشون خالیه اخه 

باغ و عروسی خیلی خرج برداشته براشون 

خونه ام رهن کردن اونم خیلی خالی کرده دستشونو 

خواستیم کمک باشه اول زندگیشون