2777
2789

تو ساختمون دختر یکی از واحدها همون روز اولی که اومدیم تو این ساختمون شماره همسرم رو گرفت و بقیه واحد ها رو که همیشه هماهنگ کنن کارهای ساختمون رو الان ازدواج کرده رفته ولی من وایب خوبی نمیگرفتم ازش یک مدت زنگها و پیام هاش به شوهرم زیاد شده بود که بهش تذکر دادیم و گفتیم دیگه برای هیچ کاری زنگ نزنه و پیام نده  و من دوتا شماره ای که  داشت هر دو رو بلاک کردم تا چند ماه راحت بودیم دوباره دیشب زنگ زده با یک شماره دیگه  به شوهرم برای کارهای ساختمون  میدونم به همه زنگ زده الان من چیکار کنم شماره خودم رو پیامک کنم از گوشی شوهرم پیام بدم که دیگه به خانومم پیام بدین بابت کارهای ساختمون به من زنگ نزنید چی بگم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا فکر میکنید کسی که ازدواج کرده خطر نداره ؟ادم مریض ازدواج کنه مادر بشه پدر بشه بازم مریضه

بله درسته. خودمم زخم خورده ام. از زنی که متاهل بود و دوتا دختر داشت .پوشش و رفتارش هم سالم بود. ولی متاسفانه ....

ولی حس کردم این خانم قصد بدی نداره

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

عزیزم پیام نده

شماره اش رو بردار با شماره ی خودت زنگ بزن بگو عزیزم همسر من چندبار خواهش کزدن تماس نگیری این شماره ی منه کاری داشتی با من تماس بگیر

یه جوری هم پررو باهاش صحبت کن‌حساب‌کار دستش بیاد

بزار ببینه از اونایی نیستی که همش غر میزنن و پشت شوهر قایم میشن

بزار ازت حساب ببره