2777
2789
عنوان

چه پیامی بدم به زن که دیگه به شوهرم زنگ نزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 39 پست
حساسی ولی حالا که حساسی بهش زنگ بزن بگو به شماره خودم پیام بده راجع به ساختمون

عزیزم کسی که بلاک شده بهش هم گفتند دیگه پیام نده اصولا ادم درستی باشه اصلا باید انقدر بدش بیاد که اگه حتی دیدتشون راهشو کج کنه بره این انقدر وقیحه با یه شماره دیگه داده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر میکنید کسی که ازدواج کرده خطر نداره ؟ادم مریض ازدواج کنه مادر بشه پدر بشه بازم مریضه

دقیقا من چیزهایی دیدم از ایشون که بدم میاد ازش  ایشون سلام علیک درست حسابی با من نمیکنه ولی  شوهرم رو میبینه میخواد بال دربیاره 

دقیقا من چیزهایی دیدم از ایشون که بدم میاد ازش ایشون سلام علیک درست حسابی با من نمیکنه ولی شوهرم ر ...

میفهمم چون خودمون تو ساختمونمون یکی داریم ،با شوهرم حرف میزنه منو میبینه پشتشو میکنه داخل اسانسور ،دنبال بهونست هی با شوهرم حرف بزنه

اگه به شوهر اعتماد داری که هیچ ولی اگه احساست میگه خطرناک میشه بهش پیام بده با گوشی شوهرت که با شماره شما  تماس داشته باشه 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

همسرم تو ساختمون یک خانومی بود مثلا مدیر بود ،شماره گرفت زنگ میزد یک وقتایی  بار همسرم و دید حضوری کدصحبت کنه آره آنقدر مونده از پول و اینا همون اول همسرم گفت خانوم با خانومم هماهنگ کن من کاری به این کارا ندارم .تموم شد .

همسرتون باید مستقیم بگن به خانومم بگو این پروعه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

دقیقا من چیزهایی دیدم از ایشون که بدم میاد ازش ایشون سلام علیک درست حسابی با من نمیکنه ولی شوهرم ر ...

بگو خود شوهرت، شمارتو براش پیامک بکنه بگه از این به بعد با خانمم در تماس باشید، اینطوری خیلی بهتره 

همسرم تو ساختمون یک خانومی بود مثلا مدیر بود ،شماره گرفت زنگ میزد یک وقتایی بار همسرم و دید حضوری ک ...

نمیگه هزار بار فهمیده بدم میاد باز زبونش قفل میشه ایندفعه از طرف شوهرم با گوشیش پیام دادم اگر باز دیدم تکرار میکنه زنگ میزنم برخورد میکنم 

نمیگه هزار بار فهمیده بدم میاد باز زبونش قفل میشه ایندفعه از طرف شوهرم با گوشیش پیام دادم اگر باز دی ...

همین کارو کن.بعضی ها کرم دارن اصلا

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒