2777
2789
عنوان

چه پیامی بدم به زن که دیگه به شوهرم زنگ نزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 39 پست
میفهمم چون خودمون تو ساختمونمون یکی داریم ،با شوهرم حرف میزنه منو میبینه پشتشو میکنه داخل اسانسور ،د ...

خاک تو سر زنای اینجوری ذات ندارن یه مشت خونه خراب کنن ،واقعا بعضی زنا ج*ن*ده هستن که جدیدا خیلی زیادتر شدن، بخدا آدم هر چقدر سعی کنه خوب باشه و شوهرشو راضی نگه داره ،هر چقدرم بهش اعتماد داشته باشه بازم ته دلش از زنای این مدلی که باز و ولنگار هستن یه ترسی داره چون نه حیا دارن ن ابرو براشون مهمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نمیشه همسرت مدیریت کنه ‍؟بنظرم اگه همسرت قاطع تر برخورد کنه اصلا نیاز به دخالت شما نیست حتی

الان بهش گفتم گفت نمیدونستم اونه گفتم وقتی فهمیدی هم همون لحظه میتونستی بگی گفت پیامک دادی دیگه زنگ نمیزنه گفتم بعید بدونم شعورش برسه 

خاک تو سر زنای اینجوری ذات ندارن یه مشت خونه خراب کنن ،واقعا بعضی زنا ج*ن*ده هستن که جدیدا خیلی زیاد ...

دقیقا یکبار آسانسور خراب بود از پله ها با یکی از همسایه ها و شوهرم داشتیمبالا میرفتیم اونا طبقه ۲ هستن ما ۴ شوهرم جلوتر از ما بود من پشت سرش بودم دختر داشت میومد پایین تا چشمش به شوهرم افتاد یک حالتی شد با یک حالت نازدار سلام کرد به همسرم نفهمید من پشت شوهرم بودم  بعد یک سلام خشک و خالی به من کرد 

آره از شماره شوهرت یکم پیام سرد بفرس که خانم من کار دارم و به خانمم زنگ بزنید اینطوری بهتره اوف جاریم همیشه به شوهرم زنگ میزنه که مثلاً برق هاتون قطع اند و آب قطع و منم گفتم چرا بمن زنگ نمیزنه همین کارو کردم و الان از گوشی شوهرم مسدودش کردم یعنی واسه هرچی زنگ میزد شوهرم جوابشو نمی‌داد 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

دقیقا یکبار آسانسور خراب بود از پله ها با یکی از همسایه ها و شوهرم داشتیمبالا میرفتیم اونا طبقه ۲ هس ...

بعضیا زنا ذات ندارن ،وقتی انقدر بی شرم باشن باهاشون نباید با احترام برخورد کرد 

بخدا آدم نمیدونه چیکارشون باید بکنه انقدر ولنگار شدن با همه میخوان جفت گیری کنن وقتی چهارچوب و اعتقاداتی نباشه این مرزبندی ها هم بی معنی میشه

آدم نمیدونه چطوری باهاشون برخورد کنه چطوری زندگیشو حفظ کنه