2777
2789
عنوان

وای حالا چیکار‌کنم

65 بازدید | 9 پست

رفتم یه هنرستان توی محله خودمون ثبت نام کردم واسه طراحی دوخت بعد بهم گفتن که دانش آموزای اونجا خیلی اوضاعش بده ولی خب ثبت نام کردم  هزینه‌ام دادم یکم به نظر من مدرسه خوبی بود خیلی مدرسه بزرگ و عالی بود کلاً شنیده بودم هنرستانا خوب نیستند لبته حتی دبیرستان‌هام الان اوضاع خوبی ندارن و یه هنرستان نمونه دولتی هم می‌شناسیم که من آزمونشو دادم ولی جوابش نیومده بعد چون هنرستانا داشت پر می‌شد مجبور شدیم ثبت نام کنیم حالا اگه جواب اونجا اومد ولی راه اونجا به من دوره و تصمیم گرفتم همین هنرستان عادی ثبت نام کنم ولی وقتی اینطوری گفتم حالم بد شد حس بدی گرفتم من خودم خیلی دمخور نمی‌شم دوستیم ندارم تو این ۹ سالی که خوندم با هیشکی دوست نبودم ولی خب بازم نگران شدم 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

من هنرستان خوندم تهران نمونه بودم

اون موقع تنبلا میرفتن انقد بد نگاهم میکردن 

مدیر ک ب زور پروندمو داد میگف برو ریاضی

من شاگرد اول بودم

ولی من رفتم هنرستان چون پیش دانشگاهی نداشت و زودتر وارد بازار کار شدم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

اگر علاقه داری مهم خودتی نترس ازین حرفا

زمان ما میگفتن تو هنرستانا تو توالت جنین درومده و شر و ور های الکی

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره هر جا میری باید خودت ، مراقب خودت باشی. لازم نیست نگرانش باشی فقط سعی کن ازشون تقلید نکنی و خودت باشی. مطمئن باش چیزیت نمیشه. 

البته من دبیرستان نمونه بودم خودم و بچه هاش خیلی درس خون و مثبت بودن و واقعا راضی ام چون درگیر حاشیه نبودیم.

من هنرستان خوندم تهران نمونه بودماون موقع تنبلا میرفتن انقد بد نگاهم میکردن مدیر ک ب زور پروندمو داد ...

ممکنه بپرسم چی خوندین؟

نمونه با عادی دولتی فرق میکنه؟

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
اشکال نداره هر جا میری باید خودت ، مراقب خودت باشی. لازم نیست نگرانش باشی فقط سعی کن ازشون تقلید نکن ...

چقدر خوب

من کلا تو لاک خودمم خیلی تو فاز اکیپ و...نیستم و نبودم 

چقدر خوبمن کلا تو لاک خودمم خیلی تو فاز اکیپ و...نیستم و نبودم

اره منم

حالا یه وقت هم رفتی اونجا و یه دوست خوب پیدا کردی. 

فعلا تو فکرش نباش 

ولی من هم همیشه تنهایی راحت ترم و خب نمیخوام مثل بقیه باشم‌. 

ممکنه بپرسم چی خوندین؟نمونه با عادی دولتی فرق میکنه؟

من حسابداری

نمیدونم فرقش چیه دقیقا برای رشته ما فرق نداشت

اما بقیه های دیگ میگفتن امکانات اینجا بهتر بوده 

مثلا کامپیوترا بروز تر بود اون موقع

اره منمحالا یه وقت هم رفتی اونجا و یه دوست خوب پیدا کردی. فعلا تو فکرش نباش ولی من هم همیشه تنهایی ر ...

دقیقا 

هدفم اینه 

برم سه سالو با جونو دل بخونم هیچ حواس پرتی برای خودم نداشته باشم کامل یاد بگیرم 

هم کار کار کنم هم دانشگاه شو برم 

کلا خیلی تو حاشیه نیستم و خوشم نمیاد 

ولی چون تجربه داشتم دخترای بی حاشیه بیشتر اذیت میشن خیلی نگران شدم 

ولی خب چند وقته کلاس کیک بوکس شروع کردم و میتونم محافظت کنم

(خیلی زیاده روی کردم😅)

من حسابدارینمیدونم فرقش چیه دقیقا برای رشته ما فرق نداشتاما بقیه های دیگ میگفتن امکانات اینجا بهتر ب ...

چقدر عاای موفق باشین