2777
2789
عنوان

لاغری با تغییر سبک زندگی

420 بازدید | 29 پست

سلام دوستان ... من چون دیدم خیلیا مشکل اضافه وزن دارن و روش های جورواجور رو امتحان میکنن ولی نهایتا وزنشون بر می گرده تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم و تجربه خودم از تغییر سبک زندگی رو به اشتراک بزارم... اگه مو به مو اجراش کنین دیگه از این کابوس نجات پیدا می کنین.

اول اینکه باید ببینید چقدر اضافه وزن دارید و میخوایید سرعت کاهش وزنتون چقدر باشه... اگه عجله دارید و میخواهید خیلی زود و سریع وزن کم کنید ( که من پیشنهاد نمیکنم چون هم از نظر روحی و ذهنی تحت فشار قرار میگیرید هم پوستتون میفته) یکی از روش های کاهش وزن فوری رو امتحان کنید مثل کتوژنیک، رژیم ماست و خیار و خرما، استفاده از قرص و زی امبدینگ و بوتاکس معده و حتی جراحی بای پس و ... تصمیمتون بستگی به این داره که قبلا چه راههایی رو امتحان کردید و اضافه وزنتون چقدره.. همه این روش ها تو نت هست و به نظرم هر کسی نسخه خاص خودشو لازم داره... اونوقت وقتی وزنتون رو کم کردید میتونید با روشی که میگم سبک زندگیتونم تغییر بدید.

ولی این تاپیک در اصل برای کساییه که میخوان با تغییر سبک زندگی لاغر بشن... لاغری پله پله و آرام بدون افتادن و شل شدن پوست که هم ماندگار باشه هم اذیت نشن..  و عجله ای هم برای لاغری فوری ندارن...

پس بیایید ادامه بدیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از هر چیز در نظر بگیرین که نباید نفستون رو خیلی اذیت کنین.. این یعنی چی؟

نفس هر کسی به سبک و سیاق و روشی برای غذا خوردن عادت کرده حالا اگه یهو بخوایید سرکوبش کنین ممکنه سرکشی کنه و حسابی بهتون فشار بیاره و دیگه نتونین این روش رو ادامه بدین...

خب حالا چیکار باید کرد؟ بهتون میگم

تو این روش به چند تا سوال جواب داده میشه:

کِی بخورم؟

چی بخورم؟

چقدر بخورم؟

و چه چیزایی نخورم؟

یه سری بایدها و نبایدهام داره که مینویسم براتون.

اول اینکه کِی بخورم؟

شما دو وعده غذایی در روز دارید ( بعد که لاغر شدین تبدیل به سه وعده میشه)

صبحانه بین ساعت 10 صبح تا 10 و نیم

شام بین ساعت 6 عصر تا 6 و نیم

وقتی به وزن ایده آلتون رسیدین وعده صبحانه اول هم اضافه میشه که ساعت 5 صبح تا 5 و نیم هستش.

اینها دلیل علمی داره که الان جای بحثش نیست ولی بدونین این ساعات خداوند به بهشتیان غذا عطا میکنه و در قدیم هم در همین ساعات غذا میخوردن. وعده ظهر بعدها اضافه شده.

اگه تو این تایم نشد که غذا بخورین مثلا دو ساعت از این تایم گذشته بود دیگه بزارین برای وعده بعدی. غذا خوردن مثل دارو خوردن مهمه و باید سر وقت خورده بشه.

بریم که بفهمیم چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

به صدای بدنتون توجه کنین... چی میل داره؟ بدن یه سیستم یکپارچه کاملا هوشمنده! خودش تشخیص میده که به چی نیاز داره.. اگه طبعش سرد شده گرمیجات میخواد. اگه طبعش گرم شده سردیجات میخواد... اگه ویتامین یا ریزمغذی ها رو کم داره به خوراکی هایی میل داره که اون ریزمغذی رو دارن... پس به جای اینکه تاپیک بزنین چی بپزم؟ از بدنتون بپرسین ... خلاصه که به غذاهای مختلف فکر کنین ببینین کدوم غذا بیشتر باب میلتونه... مگر شیرین کننده های مصنوعی مثل قند و شیرینی که اشتهای کاذب میاره و بدن رو به اشتباه میندازه.

پس تا اینجا هر غذایی بدنتون خواست براش آماده کنین...

میان وعده چی؟

میوه به مقدار متعارف... از هر میوه ای باشه عیب نداره. ولی بیشتر از سه واحد در روز نشه.. حداکثر سه واحد...

قند و شیرینی جات کلا حذف بشه مگر هفته ای یک بار یه تیکه کوچیک...

خب بدون قند چطوری چایی و قهوه بخوریم؟؟ همونطوری که قدیمترها میخوردن .. اول اینکه قند مورد نیاز بدنتون رو از میوه ها بدست میارید پس سعی کنید مثلا یه واحد میوه تون رو به صورت شیرینی با چای مصرف کنید.. چطوری؟ سه تا خرما یه واحد میوه است. با هر چایی یه خرما مصرف کنید میشه سه تا چایی در روز.. هنوزم یک یا دو واحد میوه دیگه میتونین مصرف کنین....یا کشمش ... یا حبه های عناب یا توت خشک.. به همین نحو هر چی بدنتون میلش میکشه...

راه دوم، از شیرین کننده های بدون قند هم میشه استفاده کرد.. محصولات قند و پولکی و آبنبات اینها کالری خیلی پایینی دارن و شیرین هستن. مثل استویا که گیاهی هم هست یا محصولات کامور...

آجیل چی؟ من تخمه آفتاب گردون و یا بادام درختی رو پیشنهاد میکنم کالری پایینی داره. ولی یه مشت آجیل میتونید مصرف کنید البته نه هر روز مثلا هفته ای دو بار... اگه خواستین هر روز مصرف کنین با واحد میوه تون جایگزین کنین. سعی کنید از آجیل های کم کالری استفاده کنین خصوصا اوایلی که دارید لاغر می کنین.

بریم سراغ سوال بعدی

چقدر بخوریم؟

خب تا جایی که میتونین و بدنتون اجازه میده کربوهیدرات رو کم کنین... برنج و ماکارونی هفته ای دو تا سه بار کافیه...

دستاتونو به شکل دعا و قنوت بگیرین.. حالا تصور کنین میخوایین از یه چشمه آب بردارین.. یعنی انگشتاتونو جمع کنین.. این ظرف برنج و ماکارونی شماست... دست هر کسی متناسب با معده خودشه... پس نمیشه یه فرمول واحد رو برای همه استفاده کرد. دست خودتون رو باید به شکلی که گفتم در بیارین تا ظرفتون مشخص بشه...

نون چی؟

بازم دست خودتون مقدارش رو مشخص میکنه.. واقعا یه کف دست نون کافیه. در ادامه بهتون میگم چطور با یه کف دست نون سیر بشین..

بقیه غذاها چی؟

از همون ظرفتون استفاده کنین... دست شما حرفای زیادی برای گفتن داره...

چطور سیر بشیم؟

قبل از شروع غذا و بعد از اتمام اون یکم نمک بخورید فقط در حدی سرانگشتتون آغشته به دانه های نمک بشه. این مقدار نمک رو بمکید جوری که تو دهانتون حل بشه نه اینکه قورتش بدید. اصلا ته گلوتون شوری رو حس نکنه با بذاق دهانتون حلش کنید.. این کار باعث میشه فضای دهان ضدعفونی بشه و اشتهای شما هم کم بشه.

لقمه های غذا رو خیلی کوچیک بردارید هر لقمه به اندازه یک بند انگشتتون باید باشه. این لقمه بندانگشتی رو باید اونقدر بجوید که تو دهانتون کاملا حل بشه و چیزی که در نهایت قورت میدید یه خمیر خیلی رقیق شده باشه.

لقمه ها رو با فاصله میل کنید. مدت زمان غذا خوردنتون با حجمی که گفتم باید حداقل یک ربع طول بکشه. خودم 20 دقیقه و حتی بیشتر برای غذاخوردن وقت میزارم. در کمال تعجب میبینید که این حجم غذا کاملا سیرتون می کنه.

چه چیزهایی نخورم؟

حداقل نیم ساعت قبل و بعد از غذا هیچ چیز به جز آب نخورید.. خصوصا چایی و میوه

همانطور که گفتم قند و شیرینی رو حذف کنید ( علاوه بر اینکه سریعا به چربی تبدیل میشه و ذخیره میشه،اشتهای کاذب ایجاد میکنه و اعتیادآور هم هست) با شیرین کننده های بدون قند یا توت و خرما و ... جایگزین کنید.. البته تاکید میکنم اگر توت و خرما و کشمش رو با چایی خوردید با واحد میوه تون جایگزین کنید. کربوهیدرات ها رو کم کنید ولی حذف نکنید. ( حتما لازم بوده که خداوند آفریده)

توجه داشته باشید از بین غذاهایی که بدنتون بهش میل داره، کم کالری ترین هاشو انتخاب کنید.

اگر قبل از رسیدن نوبت وعده غذایی گرسنه مون شد چیکار کنیم؟

در وهله اول در نظر بگیرید که اکثر موارد اشتهای ما و حتی احساس گرسنگی بخاطر بیکار بودن تو خونه است. عادت کردیم که موقع تماشای تلویزیون یه چیزی بخوریم. مدام بریم سر یخچال. موقع آشپزی به غذا ناخونک بزنیم و کلا ریزه خواری کنیم. پس این عادت رو باید تغییر بدیم. سعی کنیم خودمون رو سرگرم کنیم. زیاد راه بریم حتی تو خونه. سر یخچال نریم. ولی اگر واقعا احساس گرسنگی کردیم قبل از اینکه به غذا فکر کنیم آب بخوریم و یه نیم ساعتی به بدنمون فرصت بدیم.. اگه باز احساس گرسنگی داشتیم چایی بخوریم و باز فرصت بدیم... باز اگه گرسنگی مون رفع نشد اندازه یک چهارم یا یک سوم کف دست نون خالی به همون روشی که گفتم خیلی آروم آروم میل کنید. یا تعداد 7 تا 10 دونه بادوم درختی میل کنید. کشک هم میان وعده سیرکننده ای هست. البته کشک خشک. در طول روز میوه نخورید چون اشتها رو زیاد میکنه.

ان شاالله با تغییر سبک زندگی تندرست باشید و به وزن دلخواهتون برسید.

اگر سوال دیگه ای بود در خدمتم.