2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین

78 بازدید | 12 پست

بچه ها من حدودا چهار سال تو یه جایی کار کردم که حقوق پایین تر از وزارت کار گرفتم چند روز پیش رییسم زنگ زد گفت من عذاب وجدان گرفتم بابت این که کم بهت پرداخت کردم یه شماره کارت بده یه مبلغی بریزم برات منم قبول نکردم گفت حالا فکراتو بکن خبر بده شما اگه بودین پول رو میگرفتین یا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نیت صادقانه فقط برای عذاب وجدانش باشه و منم از حقوقی که میگرفتم در اون تایم رضایت قلبی نداشتم قط ...

اون موقع پایه وزارت کار هشتصد بود به من ششصد میداد  آشناست ولی چرا یه دفعه عذاب وجدان گرفته عجیبه 

اون موقع پایه وزارت کار هشتصد بود به من ششصد میداد آشناست ولی چرا یه دفعه عذاب وجدان گرفته عجیبه

مهم نیست ، پول رو بگیر   بعد دیگه جوابشو نده 

فقط قبل از گرفتن پول براش پیامک کن 

که این مبلغ رو داری بابت چی میگیری که مدرک داشته باشی فردا برات داستان درست نکنه 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

اون موقع پایه وزارت کار هشتصد بود به من ششصد میداد آشناست ولی چرا یه دفعه عذاب وجدان گرفته عجیبه

شاید عذاب وجدان داره تو شماره کارتتو بده گناه داره بنده خدا ادما اشتباه میکنن