2777
2789
عنوان

کنکور 1405 تجربی

72 بازدید | 5 پست

سلام 

من امسال میرم دوازدهم 

پایم به شدت ضعیفه ( دهم رو متوسط یازدهم افتضاح) 

امسال به مشکلاتی پیش اومد که واقعا نتونستم درس بخونم الان هم که تابستونه به خاطر نمرات گند نهاییم امیدم رو از دست دادن و هنوز شروع نکردم 

حالا لطفاً خیلی منطقی جواب بدید نه برای امیدواری من اگر از الان تا کنکور 1405 بکوب بخونم امیدی هست که بتونم یکی از سه تا رشته تاپ رو قبول بشم دانشگاه هم مهم نیست کجا باشه 

نهایی های دوازدهم رو خوب بده کنکور هم همرو بالای ۷۰ بزنی شاید بتونی پزشکی تعهدی اینا رو بیاری تلاشتو بکن این آخرین برگ برندته

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهایی های دوازدهم رو خوب بده کنکور هم همرو بالای ۷۰ بزنی شاید بتونی پزشکی تعهدی اینا رو بیاری تلاشتو ...

اگه درصد های بالا 70 قراره پزشکی تعهدی بیاره پس میانگین بالا چند درصد پزشکی ملی میاره ؟

اگه درصد های بالا 70 قراره پزشکی تعهدی بیاره پس میانگین بالا چند درصد پزشکی ملی میاره ؟

ببین نهاییا رو گند زدی یعنی نزدیگ ۳۰ درصد یا ۴۰ درصد فکر میکنم از دست دادی

اگه خوب بخونی و بتونی سوالای سخت کنکور رو جواب بدی شاید بشه کاریش گرد اگرم نه که هیچی دیگه 

باز با یه مشاور حرف بزن من رشتم انسانی بود درصدای نهایی رو گرفته بودم نهاییام خیلی خوب بود کنکورمو بالای ۵۰ زدم الانم حقوق میخونم دانشگاه فردوسی

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.