2777
2789
عنوان

شوهر روانی من هر وقت زن خشکل میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 56 پست
ببین مردا مثل ما به چشم و ابرو و لب و دهن طرف دقت نمیکنن معیار زیبایی از نظر اونا بیشتر خوش پوش بودن ...

همه چیزای ک تصورشو بکنی ۱۴ سال  امتحان  کردم و جواب نگرفتم همه مدلی ک ب ذهن جن هم نرسه 💔💔💔 بیشتر حالت خود متنفر شدن به من دست داده و کثیف شدن  و از خودم بیشتر بدم امد بعدش    

دیگه  فقط میدونم طلاق چارس  ک نمیده بخدا یه بار قرص خردم برداشت یه بسته ته کمد بود اورد گفت بیا اینم بخور بلکه خدا بزرگه بنیری تو چ سگ جونی  !     از خداشه خود کشی کنم    

میامد بیمارستان مسخرم میکرد 

خانوادم حقیقتا یک بار برام وکیل گرفتن بعد از خود کشی ک رگ دستمو زدم    ولی بعدش   باز شوهرم گول زد گفت انوال ب نانش میکنم و  فلان و بهمان ببخشید   ب قول خودش بعدش اونجاشم ب نامم نکرد 😂🍂💔

خانواده من از این بیزارن و میگن با این نیا خونمون    تنها حس مشترکی ک ب من میدن  ولی طلاق دیگه پشتم نیستن میگن ما یه بار خواستیم   کمکت کنیم    دیگه خودت خراب کردی گول خردی در صورتی ک من گول نخردم همون خدا نیدونه ۴۰ روز بچهامو ندیده بودم تو خونه بابامم اونقدر سوهان روان  ب جونم کشیده بودن ک بر گشتم با وعده دروغین این ابلیس  پلید 

یه چیزی خواهرانه میگم شاید توزندگیت تغییر ببینیاین رفتارای شوهرت نشون میده زیبایی زن براش مهمهخوب به ...

من نمیخواد   من خشکلم   منو بابت پول ارث میخواست    هر گز عاشقم نبود    

و اینکه ادم هوس الودیه میگه تو بمیری من ازدواج نمیکنم هر روز با یوی میخوابم   میگه   خل نشدم   با یه نفر خودمو پیر کنم   همین الانم من نمیدونم چ  غلطی میکنه از این بیشتر حرصم میگیره اسم دخترا رو ب اسم مرد یا عحیب عریب ذخیره میکنه   یه هو تو  روبیکا اسم عجیب با مروفایل داف میاد    بعد یا رو پیام میده ب شوهرم   ک سلام   شارژ بزن 😂🍂💔

شوهرم اصلااااااا گردن نمیگیره دست رو قران میزاره من طرفمو نمیشناسم عههههه این چجوری امده تو مخاطبین گوشی من !  عه    یک جوری  بازی میکنه  من روانی شدم بقران خودم   ب جنون رسیدم  دیگه  همیشه ب من میگه تو عقل نداری زرنگ نیستی نفهمی    و اتفاقا همیشه گندهاش  رو نیشه  میگه خودم خواستم بفهمی     بهش میگم خب فهنیدم منو دوست نداری بیا بریم طلاق   میکه نه فقط باید بمیری طلاق بدم ک بری زیر یکی دیگه ب خوابی !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حساسیت رو کم کن به خودت برس محل سگ هم بهش نده ببین چطور میاد سمتت.

همه راهارو رفتم  نمیخوامش  من نمیخوامش الان مساله این است ازش متنفرررررم   قبلا بله سیاست و ب خود رسیدن و رفاقت و حمایت و همه چییییییی  خیلی خیلی مثبت ۱۸ سال و ۰۰۰   ولی جواب نداده  این اشغال دور بیشتر بر میداشت  

من الان ازش متنفرررم من نمیخوامش نمیخوام طلاقم نمیده ب نظرتون برم کامل از مهریم بگذرم حق طلاق میدن ؟ کجا برم بدون پول ؟  خونه بابامو فرامووووش کنین        بهزریستی خانه سالمندان جایی منو رام میدن برم ؟   همیشه تو فکرشم  ک برم یه جایی ک فقط رنگ و قیافه هیچ کسو دیگه نبینم  یه بار خواستم از شهر   خارج بشم زن داداشم فهمید امد ترمینا با یه سیلی  منو ب د   گفت ابرو باباتو داداشات میره و این مرده    میگه اره زنم خرابه 

بماند ک از دست همون بابا و داداشام باز بر میگردم تو جهنم 

آبجی جان از نظر جنسی چطوری هستش میاد طرفت یا نه شاید بشه یه راه حلی پیدا کرد الان منی که کشیدن درک م ...

بیشتر جادس 

من حالم ازش بهم میخوره   اره میاد خبر مرگش   هر چی میبینه بیشتر ازش متنفرم بیشتر براش  جداب میشه  همیشه دوست داره منو بزنه بعد اون کارو ب زور هم شده انجام بده      بره بمیره   

باور نکن خدای بالا سر ک هست بیشتر تاپیکامو در باره مرگه و خدا خدا ک هست من چرا باید ب تو توضیح بدم ...

قصد ندارم حالتو بدتر کنم اما از اول خودت دیدی عوضیه و تصمیم گرفتی زنش بشی ازش بچه بیاری 

همه راهارو رفتم نمیخوامش من نمیخوامش الان مساله این است ازش متنفرررررم قبلا بله سیاست و ب خود رس ...

تنها راه‌حلش اینکه چندسال تحمل کنی شاغل بشی و پول جمع کنی بعد جدا بشی وگرنه هیچ جا جز خونه پدری نمیتونی بری متاسفانه سازمان و نهادی برای حمایت از زنان نیست

قصد ندارم حالتو بدتر کنم اما از اول خودت دیدی عوضیه و تصمیم گرفتی زنش بشی ازش بچه بیاری

من نمیخواستم زنش بشم ۴ سال خواستگارم بود این بی همه چیز بد ترکیب کوتوله  هم قد خودمه مردبکه  چروک 

من عاشق جیش میخواستم بشم اخه 

خانوادم   گفتن  ۴ ساله میخوادت حتما عاشقته  

ببین یه جو بدی بود خونه بابام اون سالی ک عقد کردم ماجرای زندکیم   من  تلخه    توصیحش مفصله  خلاصه تو عقد چند بار کفتم طلاق این ادم پول بنزینشم از من میگرفت  هر جا میرفتیم میگفت عههه کارت ندارم یا پول ندارم ما خانواده فقیریم  شما مولدارین یه حرفای  چندش اوری نیزد همون موقع ها گفتم یارو کم داره   ۳ سال عقد بودیم یه بار منو شام دعوت نکرد همیشه هزینه هارو من پرداخت نیکردم میگفتم نداره ولی زجر نیکشیدم متوجه شده بودم ک بابت ارث زیاد حرف نیزنه حتی بابام کمکش کرد ۲ دانگ باهدش شریک شد یه ده جرخ خرید   ۱۸ ماه شریک بابام بود ۱۰۰۰ تووووومننننننن پول نداد ب ما    اخر بابام  سهم خودشو فروخت دیدن این ادم نیست  دو قرت و نیمشم باقی بود نیگفت بزنین ب نام دخترتون !    حتی سر این ماجرا ما  دعوا نکردین خدا شاهده گفتیم نداره عیب نداره   و  ولی سر  کتک های ک منو بخاطر خواهر نادرش نیزد تا طلاق نیرفتم  و باز میامد گریه نیکرد و التماس یه وارا میکرد ک الان یادم میاد  حالم  واقعا بد میشع  ک این چ شخصیت لجن پستی داره و داشته       بچه   رو من  نخواستم  بقرلن  همون هفته اول عروسی  باردار شدم کانلا ناخواسته   من اصلا از رابطه هیچی حالیم نبود    فقط یادمه شوهرم   گندشو تو ۲۰ ثانیه میزد و میرفت جا ه و نیامد من بقرلن  بخاطر اندرومتریوز نمیتونستم قرص بخورم    بچه دووم    فقط یک بار رابطه داشتم بعد از ۳ ماه ک اصلا ب حدی ازش بدم میامد   ک خدا نیدونه ما دعوا و جنگ زیاد داشتیم و داریم    رابطه اتفاق می افته   ولی  حالت حلو گیری طبیعی داشتیم از شانس گوه من دوتا بچه بی گناه افتادت وسط جهنم روانی خونه  این و من 

باور میکنی پری روز زنگ زدن پدر شوهرمو ببرن بستری کنن   ؟ خانواده شوهرم سابقه بستری دارن 

دو قطبی اند 

شوهر منم ک دو قطبیش ۱۰۰۰ قطبی شده   خودمم افسردکی حاد گرفتم    دعا کن بمیریم تموم شه  

تنها راه‌حلش اینکه چندسال تحمل کنی شاغل بشی و پول جمع کنی بعد جدا بشی وگرنه هیچ جا جز خونه پدری نمیت ...

نمیتونم  شاغل بشم فقط طلاق بعد شاغل  تو زندگی ای هستم ک اقا بیاد اگر جایی گرد نشسته باشه  دعوا راه نیندازه ک تو خونه من مفت میخوری  میخوابی   خونه چرا تمیز نییست 

من سزارین کرده بودم کتکمم زده بود   روز سوم  بهم میگفت دسشویی بود گرفته مکس گرفته برو بشور  

من رفتم شستم ها   فقط بخاطر ک دوباره کتک نخرم تو اون وضعیت .خانوادمن  کانلا خبر دارن ها من موندم منو از سر راه اوردن ک چراااا جون بچشون براشون مهم نییست هی  مامانم گریه نیکنه میکه خدا سزاشو بده یا بابام میگه اره بابا جان اونا روانی اند   بخاطر بچهدت تحمل کن خدا جوابشونو نیده ! 

ب نظرم روانی واقعی پدر مادر منن ک بچشونو  اوتجور طرف کتک بزنه تحقیر کنه بار بزارنش تو کوره جهنم ک بسوزه ک بچه داره 

بیشتر جادس من حالم ازش بهم میخوره اره میاد خبر مرگش هر چی میبینه بیشتر ازش متنفرم بیشتر براش جد ...

بمیرم برات

دلم خون شد

الهی بمیره تو همون ۵۰۰مرتیکه روانی.

مطمنم بیماره جنسیه.

برای بچه هات پدر خوبیه؟؟

بمیرم براتدلم خون شدالهی بمیره تو همون ۵۰۰مرتیکه روانی.مطمنم بیماره جنسیه.برای بچه هات پدر خوبیه؟؟

دشمنت بمیره گلم چ حرفیه 

دعا کن سریعالحساب  سزاشو بده 

بچهام داغوووووووووننننننن   دختر ۸ سالم مشکل چوستی داشت فقط اپتامیل پپتی جونیور نیتونست بخدره کلا ۴ ماه براش خرید   یعتی تا ۱۰ ماهگی فقط شیر خودم با رژیم سخت  ک داشتم  بچه  شیر نیدادم ک حساسیتش تشدید نشه بعد دکتر کفت خودت نابود شدی  شیر خشک نوشت ک شوهرم ۴ ماه شیر خشک هزینشو میداد با دعوا   دیکه از ماه ۵ ب بعد    ب بجه اب قند نیدادن 🙏😆💔

دارم روانی میشم من چرا اون موقع طلاق نگرفتم چراااا خدا لعنتم کنه  بچم  پوستش خون میامد      استخونای ماهاش کمی انحنا داره بخاطر  نداشتن رژیم درست   اینم پدرش   در امد داشت ها    درامدشو از روز اول داشت    اگر نمیداشت بقرلن میگفتم نداره 

داااشت و نمیخرید     الانم درامدش باللی ۴۰۰ میلیون ولی بیا ریخت من و بچهامو ببین

دشمنت بمیره گلم چ حرفیه دعا کن سریعالحساب سزاشو بده بچهام داغوووووووووننننننن دختر ۸ سالم مشکل چو ...

میدونم عزیزم شغل شوهرمم همینه.

درآمدشون خوبه.

مهریه ات چقدره؟؟؟

با یه وکیل صحبت کن ببین میتونی مهریه ات رو بگیری.

این مرتیکه از ترس مهریه طلاقت نمیده.

خواهر من خودتو نابود نکن.

اگه میشه مهریه بگیری فقط جدا شوووو

میدونم عزیزم شغل شوهرمم همینه.درآمدشون خوبه.مهریه ات چقدره؟؟؟با یه وکیل صحبت کن ببین میتونی مهریه ات ...

همینجوری بدون مهریه طلاق نمیده مهریمو بگیرم بچهامو اذیت میکنه اینا گرگن خواهر  طلاق دیگه نمیده  

ولی بخدا راضی ام  ولی خانوادم ناراضی میگن نه میگم طلاق نده نهریمو بگیرم جدا زندگی کنم  میگن نه   میخوای بلا بیشتر سرت بیاره منتظر باش خدا سزاشو بلاخره میده 😑

میگن تو مهریه بگیری ممککه بقیه هم یاد بگیرن   زندکی بقزه هم خراب بشه یه حرفا میزنن ک ادم ب خود کشی میرسه  ب بی چارگی