2777
2789
عنوان

شوهر روانی من هر وقت زن خشکل میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 56 پست
میدونم عزیزم شغل شوهرمم همینه.درآمدشون خوبه.مهریه ات چقدره؟؟؟با یه وکیل صحبت کن ببین میتونی مهریه ات ...

۲۵۰ سکه هس دوتا ناشین داره حد اقل یکیشو   ب نامم میکنه دولت ولی حدود ۲ نیلیارد گمانم  دادکاه برمیداره برا حق  اجرای مهریه یه درصدی هم وکیل     

واقعا زور داره   بعد این گرگ میشه یه نار زخمی  میفته ب جون هممون  و بچهام و خدا میدونه این خداش پولاشه  

همینجوری بدون مهریه طلاق نمیده مهریمو بگیرم بچهامو اذیت میکنه اینا گرگن خواهر طلاق دیگه نمیده ولی ...

ببخشا ولی خونوادت آشغال ترن.

به فکر خودت باش 

این طلاق نیست راه نجات.

دختر کل تاپیکات شده مرررگ

از مرگ که بدتر نیست.

نترس این مردک بچه نگه نمیداره

مال خودته بچه هات.

تا کی بشینی خدا کاری کنه؟؟؟خدا اگه میخواست کاری کنه اینو همون اول کر و کور می آفرید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۲۵۰ سکه هس دوتا ناشین داره حد اقل یکیشو ب نامم میکنه دولت ولی حدود ۲ نیلیارد گمانم دادکاه برمیدار ...

هییییچ غلطی نمیکنه خیالت راحت.

از زندگی الانت که بهتره

یه زندان بره آدم میشه.

پولتو بگیر بده چند نفر مثل سگ بزننش آدم مبشه

هییییچ غلطی نمیکنه خیالت راحت.از زندگی الانت که بهترهیه زندان بره آدم میشه.پولتو بگیر بده چند نفر مث ...

خیلی دلم میخواد بلاهای ک سرم امده سرش بیاد   اخرین پیامم بعد از کلی   تحقی و ج ندادنش این بود  اسکرین تماسا و میامای بی ماسخشو براش فرستادم  گفتم یه روز جامون عوض میشه اون روز حال الانتو با حال الانم  عوض میکنم    دیکه پیام ندادم سرم داره نیترکه خدا میددنه انگار پر خونه تو سرم 

خیلی دلم میخواد بلاهای ک سرم امده سرش بیاد اخرین پیامم بعد از کلی تحقی و ج ندادنش این بود اسکری ...

دست از التماس کردن و زنگ زدنش بردار.

ارثی که پدرت بعدا میخواد بده الان بده 

جدا زندگی کنی.

دست از التماس کردن و زنگ زدنش بردار.ارثی که پدرت بعدا میخواد بده الان بده جدا زندگی کنی.

اصلا دنبال التماس نبودم دنبال این بودم بهم بگه طلاقی برو اصلا تماسای من جنبه خواهش نداره  اونم میدونه ک  من ب تنها چیزی ک دارم غرورمه    لطمه میزنه ج نمیده   وگرنه میدونه ج بده  قراره چیا بشنوه  ولی  کار خودشو میککه و بعد میزاره رد ک جلز ولز کنم و اون ج نده جیگرشو نداره ج بده   ولی لذت میبره از شکستن غرور من میددنه  ک سالی یک بار شاید دو سالی یه بار  من روانی کنه  ک پشت سر هم هیستریکی بهش   زنگ بزنم اینجا میبود ک تیکه مارهش میکردم و خودمم تیکه پاره میشدم    میددنم ک فردا نیرسه و بعد قراره بره گم بشه   با تانک گاز ک  دلبرای شرکتا زنگ میزنن بارشونو ببره براشون    ک بماند چ جونم جونمی میکنه با اون ها  !   میدونم نیست این مدت ولی بیاد میرم  از خوته وقتی گم شد نبود بر میگردم پیش بچهام  اونقدر وقتی بیاد این کارو تکرار میکنم  تا خودش ب طلاق دادنم  التماس کنه  بی شرف بی همه جیز   من قرار نیست مثل اون گناه بکنم ولی نمیزارم دیگه از خیال جمعش از بابت من نفع ببره    حسابی خیالش از بابت من جگعه جمعه ک جایی ندارم برم بابام حمایتم نمیکنه زنی نیستم ک اهل خطا باشم یا شیشه خرده   پولی هم در بساط ندارم طلاهامم فروخته سر خرید ماشین دومش ک بی شرف میگفت میزنم ب نامت 😆😂😂😂😂💔💔💔💔💔 مثل اون جاش ک زده ب نامم برا همین  میدونه  خیالش تخته 

اصلا دنبال التماس نبودم دنبال این بودم بهم بگه طلاقی برو اصلا تماسای من جنبه خواهش نداره اونم میدون ...

عزیزم شما از اول راه سادگی کردی.

ولی راه قبلی رو ادامه نده.

این بار اومد خونه مدیوونی یه داروی مسهل نریزی تو غذاش😅

میدونم از چیزایی که گفتی معلومه چقدر هوله.

ایشالا که دیگه پاش به خونه نرسه.

ولی اگر اومد هم کوتاه نیا.

خودت میدونی بهتر از همه چه کار کنی به نفعته.

من از زندگیت خبر ندارم.

هر وقت دلت گرفت پیامم بده.

مثل خواهر پشتتم 🫀

تو اصلا تنها نیستی 

تا خودت نخوای خودت به خودت کمک نکنی خدا هم کاری نمیکنه پس تلاشت رو بکن برای نجاتت

من نمیخواستم زنش بشم ۴ سال خواستگارم بود این بی همه چیز بد ترکیب کوتوله هم قد خودمه مردبکه چروک من ...

چ شرایط سختی واقعا ناراحت شدم عزیزم 

شمام جای خواهر نداشته من 

واقعا قلبم گرفت کاش می‌تونستم کاری کنم که حالت بهتر بشه و ازین شرایط نجات پیدا کنی 💔💔💔

چ شرایط سختی واقعا ناراحت شدم عزیزم شمام جای خواهر نداشته من واقعا قلبم گرفت کاش می‌تونستم کاری کنم ...

فقط دعا کن برام خواهر گلم  بهترین کاری ک برام بکنی اینه برام دعا کنی عاقبتمو خدا بخیر کنه 

من نماز میخونم و کاشت و این چیزا نمیکنم شوهرم جدام ب من میگم ج ن ده من نیستم نیهز تو چجوری بر ط ...

بانوی زیبا ک فقط کافیه اراده کنی بشی مث ماه

توکه زیبایی تو وجودته ،،چرا خودتو دست کم گرفتی

برگرد ب خودت ،اول خودت رو بازیابی کن 

جوونیت و زیباییت رو دوباره ب نمایش دربیار

راه ارایه نمیدم ک قطعا هر بانویی بخاد کافیه اراده کنه فقطططط

تنها ی زن میتونه خودش ،شکوه و جذابیتش رو باز ب رخ بکشه

باتمام وجود بشما و دل پر دردتون حق میدم و باشماهمدلم

نگا ب ادمای تلخ پرمنظور و بی درک اینجا نکن ک فقط‌با ادبیات گسیخته ازارت میدن

شما قطعاااا بهترین چاره زندگیت رو میدونی وانقدر فهیمی ک نیازی نیس کسی اینجا تواین فضای بیرحم شمارو راهنمایی کنه

فقط برگرد ب خودت و زیبایی و جوونی ک داره میره

ب همه نشون بده اگه اراده کنی هیچ سدی جلو راهت نیس

ازتوحرکت از خدابرکت بانوی زیبا