2777
2789
عنوان

شوهر روانی من هر وقت زن خشکل میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 56 پست

قلبم خیلی درد گرفت اینار تایپ کردم 

من یه روزی خیلی غرور داشتم   جواب خواستگارامو نمیدادم حالا ن صد تا ولی ۵ تا ک داشتم   💔😞🍂

این سمجترین بود  خبر مرگم  زنش شدم گوه در بساط نداشت همیشه میدونستم مرد پولدار   گوه اضافی زیاد دلش میکشه برا خردن برا همین  

(بابای خودم پولدار بود یه بار میخواست زن بگیره    بعد خودش پشیمون شد نگرفت   )  تازه مامانم خیییلی خشکل و  ناز بود  

داییم هم  پولدار  شد   اخر رفت یه زن گرفت  ۱۶ ساله ! خودش ۳۸ سالش بود زن داییم   ۵ سال بعد  تو خواب فوت کرد  بچهاش  😞🍂🍂💔💔💔 

خلاصه زیاد دیده بودم مرد مولدار گوه هوس میککه بخوره 

و اتفاقا داییم بد بخت سد ک الان تو یه سهرستان کوچیک زندکی نیکنه بچهاش بزرگ شدن محل سگش نمیدن زنشم الان جوونه  با هزار قر و فر و تزریق پولاشو میبره با خواهراش تور و سفر و ۰۰۰  این نکته رو گفتم ک مردهای ک خیانت میکنن و زن دوم میگیرن تهش  بدبخت تر از قبلشون میشن   فقط یه هوسه  ک  بعدا  میفهمن چ  علطی کردن 

من از ترس   زن ادم پولدار نشدم  ولی اشتبله کردم    شوهرم اول ذات خودشو  نشون نداد الان درامد داره    

بچها  من مثل یه کنیز و کلفت باهاش تو جادها کار کردم ناخنان از وسط میشکست گالن گازوییل جا ب جا میکردم باهاش چادر بار میکشیدم اول یه تک قراضه بی رنگ زنگ زده داشت تو ۱۴ سال الان دو تا ۵۰۰ داره   و چند ساله ک  هیز گریاش عیان شده  

مررردم از افسردگی  چاره کنید خواهرا    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا غلط میکنن همینن خوبه ما هم میگیم همینیم؟ والا من صد تا پسر خوش تیپ و جذاب میبینم چرا مثل اونا س ...

بله دیگه منم مثل شمام

البته همشونم نه یه سری ها اینشکلین 

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

ببین مردا مثل ما به چشم و ابرو و لب و دهن طرف دقت نمیکنن معیار زیبایی از نظر اونا بیشتر خوش پوش بودنه و اینکه طرف خیلی به خودش برسه 

به شوهرت اهمیت نده 

اگه خیلی لاغری چاق شو همین خودش خیلی زیباترت میکنه

لباسای شیک بپوش

موهاتو رنگ کن

ناخن و مژه بذار  روتین پوستی داشته باش 

به خودت اهمیت بده تا اونم بهت اهمیت بده

وقتی زن خودش لوس و ادایی باشه هرچقدر قیافه نداشته باشه هم طرف میذارتش رو سر حس میکنه واقعا چیزیه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

هیچ مردی بی دلیل آنقدر عوضی و هیولا نیست که شریک زندگی شو آنقدر اذیت کنه 

بی احترامی ها و زخم های هم که تو به شوهرت زدی رو هم بگو لطفا ! 

یعنی باور کنیم از روز اول بدون هیچ دلیلی شما عالی و پرفکت بودی اون اینطور میکرد ؟؟؟ 

یه چیزی خواهرانه میگم شاید توزندگیت تغییر ببینی

این رفتارای شوهرت نشون میده زیبایی زن براش مهمه

خوب به خودت برس موهاتو رنگ کن الان که هزار جور کار زیبایی اومده چندتاییشو انجام بده نه واسه شوهرت 

اول برای خودت مطمغن باش حالت بهتر میشه بعدم تواون روزا که تغییر کردی حالا شوهرتو کم محلی بده 

اونموقعس که اون میوفته دنبالت 

میگی که خانوادت هواتو ندارن پس خودت تلاش کن اگه درست نشد اونموقع یه فکر دیگه کن

من گفتم اونم دادچ راحت میگین من خود کشی ها کردم سر پول ندادن و خیانتهاش 🍂😂💔💔💔

خوب یبارجلوخانواده وبقیه قیافه میادمن زندگی میریزم بپازنم ضایعش کن بگوپول نمیده حالشوبگیر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هیچ مردی بی دلیل آنقدر عوضی و هیولا نیست که شریک زندگی شو آنقدر اذیت کنه بی احترامی ها و زخم های هم ...

باور نکن 

خدای بالا سر ک هست  

بیشتر تاپیکامو در باره مرگه و خدا 

خدا ک هست من چرا باید ب تو توضیح بدم  

خواهر یعنی باور کردنش اینقدر سخته براتون ک یه مرد ب این حد بتونه مست باشه 

ببین تو راست میگی حتنا من  بهش تکبر کردم حتما توهین کردم حتنا سر کوفتش زدم  ک هرگز نکررردمممم   ! ولی فرزو ب حرف تو نیزارم 

چرا پول پوشک و شیر خشک بچشو نمیداد ؟ 

چرا بابت پول سزارین تو محوطه بیمارستان منو زیر لگد کرد ؟ بخیم باز شد ؟  چرا شب حنا بندان ک خشکل بودم گفتم    هزینه ارایشگاه حنا بندان جداست   جوری  اخر شب ک مهمونا رفتن منو برد زیر زمین جوری زد تو گوشم   ک  ناخن کثیفش  زیر چشمم  خط انداخت بد جور ک  تو ارایش عروسیم دیده  شد 

و همون شب  دهنمو گرفت ک کسی صدامو بالا نشنوه اول زد بعد بقلن کرد گفت گوه خردم من فقط گفتم هزینه حنا بندان جداست  

خشششکل هم شده بودم ! چرا زد ؟!!!!!  

از زندکی من و بی عرضگیای من بی خبری و  گرگ بودن  شوهرمو مای  سلطیه بودن من مینویسی ؟؟؟؟؟ یعنی اینقدر زندکی من غیر قابل باوره ک حتی کاربرا هم ک منو نمیشناسن    اینو بگن !!!  خدایااااااااااااااااااااااااااااااا

توهم بگو خوش بحال اون زنا با مردایی هستن که خرج شون میکنن تا به خودشون برسن شاد باشن خوش بحالشون شوهرای خوب دارن . توهم ی مرد خوش تیپ تو فیلم دیدی بگو خوش بحال زن این بازیگره هیچی کم نداره

خوب یبارجلوخانواده وبقیه قیافه میادمن زندگی میریزم بپازنم ضایعش کن بگوپول نمیده حالشوبگیر

با مدرک گفتم    خود خانوادمم میدونن نمیده میگه ما بهت پول میدیم زندگی کن بخاطر بچهات   خانوادم   جوری هستن ک میگن زن بمیره طلاق نگیره ابرو ریزی نشه و مرد رو هم هر وقت رو تخت خواب با کسی گرفتیم مجازات میکنیم بقیه موارد   حله ! 

توهم بگو خوش بحال اون زنا با مردایی هستن که خرج شون میکنن تا به خودشون برسن شاد باشن خوش بحالشون شوه ...

گفتم  گفتم هزار مرتبه روانشناسانه تر گفتم   

ولی   هیچ چی رو این بشر تاثیر نداره 

این مدل مردا از بس خنگن فک میکنن طرف مادرزادی خوشگله

حالم ازبعضی مردابهم میخوره  بگوپولاتومیخوای ببری سرقبرت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین مردا مثل ما به چشم و ابرو و لب و دهن طرف دقت نمیکنن معیار زیبایی از نظر اونا بیشتر خوش پوش بودن ...

من نماز میخونم   و کاشت و این چیزا نمیکنم    شوهرم جدام ب من میگم ج ن ده من نیستم نیهز تو چجوری بر طرف نیکنی !   من  نمیخوامم بکارم   من خودمو همینجوری دوست دارم    اون از من در خواست نداره ک ب خودم برسم     

میگم شب عروسی و حنا بندان ک خشکل بودم مثل سگ کتک خردم ازش   من عروسیم مادرم و خواهر بزرگم و یکی از داداشام نیامدن سر ماجرا ک فهمیدن شب حنا بندان منو زده نکردن بزننش لهش کن فقط خیلی متمدنانه نیامدن عروسیم ک بگن اره ما ناراحتیم !!!!!!!      شوهر من انسان نیست  از اولم ک امد خواستگاریم فقط میگفت ارث باباتو بکیر پیشرفت کنیم 

بابام زندس ما ۷ تا بچه 💔