قلبم خیلی درد گرفت اینار تایپ کردم
من یه روزی خیلی غرور داشتم جواب خواستگارامو نمیدادم حالا ن صد تا ولی ۵ تا ک داشتم 💔😞🍂
این سمجترین بود خبر مرگم زنش شدم گوه در بساط نداشت همیشه میدونستم مرد پولدار گوه اضافی زیاد دلش میکشه برا خردن برا همین
(بابای خودم پولدار بود یه بار میخواست زن بگیره بعد خودش پشیمون شد نگرفت ) تازه مامانم خیییلی خشکل و ناز بود
داییم هم پولدار شد اخر رفت یه زن گرفت ۱۶ ساله ! خودش ۳۸ سالش بود زن داییم ۵ سال بعد تو خواب فوت کرد بچهاش 😞🍂🍂💔💔💔
خلاصه زیاد دیده بودم مرد مولدار گوه هوس میککه بخوره
و اتفاقا داییم بد بخت سد ک الان تو یه سهرستان کوچیک زندکی نیکنه بچهاش بزرگ شدن محل سگش نمیدن زنشم الان جوونه با هزار قر و فر و تزریق پولاشو میبره با خواهراش تور و سفر و ۰۰۰ این نکته رو گفتم ک مردهای ک خیانت میکنن و زن دوم میگیرن تهش بدبخت تر از قبلشون میشن فقط یه هوسه ک بعدا میفهمن چ علطی کردن
من از ترس زن ادم پولدار نشدم ولی اشتبله کردم شوهرم اول ذات خودشو نشون نداد الان درامد داره
بچها من مثل یه کنیز و کلفت باهاش تو جادها کار کردم ناخنان از وسط میشکست گالن گازوییل جا ب جا میکردم باهاش چادر بار میکشیدم اول یه تک قراضه بی رنگ زنگ زده داشت تو ۱۴ سال الان دو تا ۵۰۰ داره و چند ساله ک هیز گریاش عیان شده
مررردم از افسردگی چاره کنید خواهرا