2777
2789

من از چندماه قبل با دوتا از خانمای آشناهامون ک خیلیم صمیمی هستیم هماهنگ کردم که اربعین بریم پیاده روی ...حتی به مدیر کاروان گفتیم اسممون رو بنویسه بعد که جنگ شد اونا ترسیدن و گفتن ما نمیایم ...البته گفتن اگه تو تنهایی بخاطر تو میایم 

منم قسم دادم گفتم اگه خودتون دوست دارید بیاید بخاطر من خودتونو تو معذوریت نذارین و اونام نیومدن ...منم با ۲۱ سال سن،مامانم نمیذاره تنها برم گفت خودم همرات میام ولی من مامانم بیماری پوستی داره اگه نیاد بهتره ....اون خانم فامیل مون چندبار با حالت طلبکارانه بهم گفته که تو این گرما میری چیکار و.... میخواستم بگم تو که نمیای چیکار به من داری؟

خیلی ناراحتم .ای کاش از همون اول بهم قول نمیدادن چون من رو حرف اونا حساب کردم 

الان تصمیم گرفتم کلا امسال نرم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اونا یه تعارف انداختن توام قبول نکردی دیگه ناراحتی برا چیه 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

با کاروان برو از اینا که کل راه با همن. خیلی دانشگاها هم میبرن اگه دانشجویی 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
خب حق دارن ک نیان مگ‌زوریهشرایطشون فرق کرده

مگه من گفتم زورشون کردم ؟

چندین بار قسم دادم که اگه خودتون دوست دارین بیاین نه بخاطر من 

از همون اول باید رک و راست به من حرفشونو میزدن 

هی این دست اون دست کردن بخاطر رودربایستی 

اگه روزای اول قاطعانه میگفتن من با کاروان دوستم میرفتم 

الان اونا دیگه جا ندارن 

من نمیدونم تو مملکتی که هر روز آمریکا و اسرائیل تهدید می‌کنند امریکا هشدار تخلیه به ساکنین خودش داده که هر چه زودتر از ایران خارج شن چرا تو این وضع میرید اربعین واجبه؟؟ اگه مجدد جنگ‌شد و نتونستید برگردید چی؟ خب امسال نرید 

توقع بیجاییچون شرایط عوض شد یه دوره و الان می ترسن

عزیزم از همون اول باید رک و راست به من حرفشونو میزدن 

هی این دست اون دست کردن بخاطر رودربایستی 

اگه روزای اول قاطعانه میگفتن من با کاروان دوستم میرفتم 

الان اونا دیگه جا ندارن

خب اونا یه تعارف انداختن توام قبول نکردی دیگه ناراحتی برا چیه

نه در حد تعارف نبود اونا تا همین ده روز پیش قطعی بود اومدن شون حتی به بقیه فامیلا هم گفته بودن ما قراره بریم کربلا و....

یهو زدن زیرش 

ای کاش همون اول میگفتن نمیایم تا من با دوستام میرفتم

با کاروان برو از اینا که کل راه با همن. خیلی دانشگاها هم میبرن اگه دانشجویی

آره عزیزم با کاروان قرار بود برم ولی مامانم با همون کاروانم نمیذاره تنها برم 

دیگه شاید امسال قسمتم نشه

من نمیدونم تو مملکتی که هر روز آمریکا و اسرائیل تهدید می‌کنند امریکا هشدار تخلیه به ساکنین خودش داده ...

پیاده روی اربعین کسی رو که مجبور نمیکنن بره 

هرکس میره به انتخاب خودش و بخاطر عشق به امام حسین هست جنگ هم بشه بالاخره یه راهی پیدا میشه همونطور ک حجاج زمان جنگ تو عربستان بودن و خداروشکر همشون سالم رسیدن ایران 

اصن تهش مردنه 

من از خدامه همونجا بمیرم 

بیزارم از این زندگی

عزیزم از همون اول باید رک و راست به من حرفشونو میزدن هی این دست اون دست کردن بخاطر رودربایستی اگه رو ...

خوب اونموقع شما میگفتید من چون شما نمیایید میخوام با کاروان دوستم برم

بعضی جاها باید رو دربایستی رو بذارید کنار

مثل خودشون وقتی میگن به خاطر شما میاییم یعنی راضی نیستیم بیاییم

پیاده روی اربعین کسی رو که مجبور نمیکنن بره هرکس میره به انتخاب خودش و بخاطر عشق به امام حسین هست جن ...

حالا شما انتخابت اینه ولی اون فامیلهاتون بعد جنگ نظرشون عوض شده بحث مرگ‌نیست منظورم بسته شدن مرز و مشکلاتشه