2777
2789
عنوان

میدونم که توقع بی جا دارم ولی دست خودم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 22 پست
خوب اونموقع شما میگفتید من چون شما نمیایید میخوام با کاروان دوستم برمبعضی جاها باید رو دربایستی رو ب ...

ببین کلا اومدن شون قطعی بود حتی تا چند روز پیش میگفت ما اگه بخاطر تو نیایم بالاخره ثوابش پای خودمونه 

منم رو حرفشون حساب باز کرده بودم نمیدونستم یهو قراره بزنن زیرش وگرنه بهشون میگفتم

خیلی ناراحتم از دستشون 

حالا شما انتخابت اینه ولی اون فامیلهاتون بعد جنگ نظرشون عوض شده بحث مرگ‌نیست منظورم بسته شدن مرز و م ...

آره فامیل هامون اگه دوست ندارن نباید بیان واقعا 

ولی ای کاش قاطعانه بهم میگفتن ک من جور دیگه ای برنامه ریزی میکردم 

مرز بسته نمیشه 

حتی روزای جنگ هم مرز زمینی عراق باز بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کلا اومدن شون قطعی بود حتی تا چند روز پیش میگفت ما اگه بخاطر تو نیایم بالاخره ثوابش پای خودمونه ...

پس در این مورد حق باشماست

چون بهتون اطمینان رو دادن تا همین چندوقت قبل

ان شاء الله اگه دوست دارید برید، از جایی که فکرشم نمیکنید براتون جور بشه

آره عزیزم با کاروان قرار بود برم ولی مامانم با همون کاروانم نمیذاره تنها برم دیگه شاید امسال قسمتم ن ...

عزیزم ان شاالله هرچی صلاحت باشه اتفاق بیفته. تلویزیون این مسیر پیاده روی رو میذاره به مامانت نشون بده دلش نرم میشه بگو بجای اونم زیارت میکنی. البته که سختی هم زیاد داره اگه تحمل گرما نداری خیلی سخته میشه 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است