2777
2789

داشتم با کسی که قبلا دوسش داشتم رابطه برقرار میکردم و بعد خواهرشوهر و دختر خواهرشوهرم فهمیدن من فقط داشتم انکار میکردن ولی اونا میخواستن به همسرم بگن یه استرس عمیق و وحشتناکی داشتم 

قبلا هم یه خواب دیده بودم که با عشق اول میرم بیرون و قرار میزارم ولی مواظب بودم شوهرم نفهمه 

من خوابام واقعی میشن خیلی نگرانم بگین چه خاکی تو سرم بریزم 😭😭😭😭😭😭

اگه با عشق اولین در ارتباط نیستی پس نگران چی هستی؟؟

حالا که استرس داری اگر به وقتی بهت پیام‌داد اصلا جوابشو نده

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی در خودت میبینی همچین چیزی رو که انقدر نگرانی؟!

نه والا من شاهرگم بزنن خیانت نمیکنم چون هم آبروم میره هم آبروی خانواده ام هم تا آخر عمر لکه ننگ میمونه رو پیشونیم

اگه با عشق اولین در ارتباط نیستی پس نگران چی هستی؟؟حالا که استرس داری اگر به وقتی بهت پیام‌داد اصلا ...

عشق اولم اصلا به من علاقه ایی نداشت از اول عشق من یه طرفه بود

خودشم میدونه من متاهلم

وایی یعنی با یکی میخوای رابطه برقرارکنی ؟ اخه میگی خوابهات تعبیرمیشه؟

عشق اولم هیچ علاقه ایی بهم نداره خودشم میدونه من متاهلم 

ولی الان نمیدونم معنی این خوابا چیه بخدا دارم دیوونه میشم

عشق اولم هیچ علاقه ایی بهم نداره خودشم میدونه من متاهلم ولی الان نمیدونم معنی این خوابا چیه بخدا دار ...

اصلا مهم نیست عزیزم خواب جنسی دیدی فقط همین معمولا براهمه پیش میاد