2777
2789
عنوان

دلم برا زندگیم تنگ شده

375 بازدید | 23 پست

برا وقتایی ک میومد خونه چی میشه یکی یهو میره این خیلی نامردیه ما که زنو شوهریم 😔 چرا باید با حرفای خاله زنکی بگه زنمو نمیخام ...

لطفا برای سلامتی امام زمان عج صلوات هدیه کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما ذکر یاودود خیلی تکرار کن چله دعای مشلول بگیر

یاودود بیش از چند ماهه هروز و مخصوص بعد نماز صبح میگم شوهرم هنوز دوستم داره اما چیزی مانع هست مشلولو چند روزه تازه متوجه شدم اونم بعد از نمازای صبح میخونم حتی در طول روز صوتشو میذارم

یاودود بیش از چند ماهه هروز و مخصوص بعد نماز صبح میگم شوهرم هنوز دوستم داره اما چیزی مانع هست مشلولو ...

اره اهاااا چله زیارت عاشورا از طرف شهید نوید صفری به سیدالشهدا امام حسین بخون و منو دعا کن

...
اره اهاااا چله زیارت عاشورا از طرف شهید نوید صفری به سیدالشهدا امام حسین بخون و منو دعا کن

دارم چله ام چند روز دیگه تمام میشه