2777
2789
عنوان

تب دختر دوساله ام.کمک

430 بازدید | 46 پست

خانما دخورم یک سال و یازده ماهشه

الان سه روزه مریض شده سرفه های خلطی خییلی بدی میکنه

دو دفه بردمش دکتر

سفکسیم

دکسترومتورفان

زادیتن

اسپری سالبوتامول و استامینوفن داد بهش

امروز خییلی بهتر بود الان دیدم خیلی تند تند نفس میزنه دیدم دست و پاهاش یخ بودن ولی رو شکمش و سرش داغ

چهار سی سی تب بر بهش دادم

با آب ولرم هم یکم پاهاشو شستم

مییترسم😣

دو دفه تشنج خفیف داشته

داروی تشنج هم مصرف میکنه ولی بازم میترسم نکنه تشنج کنه

چیکار کنم😭

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

تب سنج طبقه پایینه خونه پدرشوهرم اینا

این چن روزه همش پایین بودیم که مادرشوهرم کمکم بچه ها رو بگیره

فقط واسه خواب میایم بالا که یادم رفت تب سنجو بیارم

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بیدار ش کنم و پاشویه اش کنم یه سره گریه میکنه دلم واسش میسوزه

خوب ببرش دکتر الان بیمارستان اطفال اورژانسی جایی بعد چهار سیسی برای دوساله درسته چند کیلو ه وزنش&nbs ...

ده کیلو

عزیزم فقط مواظبش باشو مرتب پاشویه ش کن ایشالا که تبش پایین میاد 

بخدا دختر منم که دوسال و 3 ماهشه 8 روزه دقیقا اینجوری مریضه 5 روزشو کامل تب داشت با شیافم به زور میومد پایین 5 شب کامل نخوابیدم 

خیلی سخته

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

خدا لعنتشون کنه

بیمارستان نداریم تو شهرمون

یه بیمارستان هست بدون هیییچ امکاناتی😭😭

من برم تب سنجو بیارم وبیام

ببینم تبش چنده حس میکنم یکم پایین اومد

تفس زدنش هم‌ بهتر شد

برای مثلا ده کیلو باید 20تا قطره بدی و اگه قطره نیست و شربته ده کیلو میشه پنج میلی لیتر از همین قاشق ...

دکتر گفت ۴ میلی بده

پس بنظرت بیدارش بکنم یه میل دیگه هم بش بدم؟