2777
2789
عنوان

تب دختر دوساله ام.کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 46 پست
اگه بیدار ش کنم و پاشویه اش کنم یه سره گریه میکنه دلم واسش میسوزه

دختر منم حساسه ولی وقتی تبش خییلی بالاس و بیحاله اصلا چیزی نمیگه حتی بیدارم نمیشه 

خطرناکه هرطور شده پاشویه کن 

دستمالو با آب ولرم مرطوب کن و بکش رو پاهاش و کف پاهاش 

پیشانیش کشاله ران و شکم هم خوبه اما احتمالا بیدارشه 

من دستاشو تا مچ و پاهاشم تا مچ و پشانیشو خنک میکنم

فضای خونه رو کمی خنک کن پتو هم نزن روش 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خواب بیدارش نکن. یه حوله و آب گرم بیار حوله خیس کن بکش به دست و پاهاش

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

به نظرم برو تب سنج رو بیار..

واسه تشنج دیازپام میخوره؟

ممکنه استامینوفن پایین نیاره حتما با آب ولرم و نه سرد یه پارچه رو نمدار کن و بکش زیر بغل و کشاله ران و زیر گردن و دست و پاهاش

واسه تب بالا من به پسرم ایبوپروفن میدم به جای استامینوفن چون زودتر پایین میاره

به نظرم برو تب سنج رو بیار.. واسه تشنج دیازپام میخوره؟ ممکنه استامینوفن پایین نیاره حتما با آب ولر ...

نه لیسکانتین مصرف میکنه

ولی شیاف دیازپام هم دارم واسه موقعی که اگه خدایی نکرده تشنج کرد واسش استفاده کنم

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
زیاده دیگه.. کی استامینوفن رو دادی؟ ساعت چند؟ شوهرت نمیتونه بره ایبوپروفن بگیره؟؟

تقریبا دو و نیم بود که بهش شربت دادم

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
عزیزم دیازپامو بهش شیاف کن تبش بالاست

دکتر گفت وقتی تشنج کرد بهش شیاف کن

الان بزنم واسه تبش هم خوبه؟

تقریبا دو و نیم بود که بهش شربت دادم

خوب پس هنوز اثر نکرده...و حداقل تا 6 و نیم نمیتونی استامینوفن یا ایبوپروفن بدی

به نظرم با بدن شویه تبش رو کنترل کن فعلا...

دکتر به پسرم قرص دیازپام داده بود واسه تب که از تشنج جلوگیری کنه...شیاف رو نمیدونم