2777
2789

رو پامه میخوابونمش من حموم بودم لباس هم شستنی زیاد بود که دوس نداشتم بندازم ماشین لباس شویی اونارو میشستم تا من بیام شوهرم تو هال میچرخید بیدار شده بچه الکی نیکه بخاطر گرماس بیدار شده خواب عصر هم نداشت امروز

نمیخوابه؟؟؟

نه میدونی مشکلم چیه بچم هم کم اشتهاش هم بخاطر دندون تب میکنه ۴ دندون بالا هممم زمان در میاد ولی تب خفیف داره

بعد کم خوابه ساعت یک ظهر بیدار شده ۱۲ شب خوابید بعد ۲ بیدار شد الان باز بیداره صدا در بیدار سریع بیدار میشه ما تو هال میخوابیم چون خونمون تک خوابس اتاق هم تختا هس حالا بچم من تا برم ی لیوان اب بر دارم از صدای اب میبینی بلند میشه خیلی حساسه به صدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.