2777
2789
عنوان

جدایی عقد نامزد دارک من

631 بازدید | 34 پست

داریم جدا میشیم الان ولی باز هروقت یادم میفته اعصابم خورد میشه باز...رفتارهای سمی  رفته بودیم محضر مهریرو ببخشیم بعد اینهمه دعوا و ...ک اونهمه جلو همه بهش گفتم خسیس بعد اونهنه ماجرا تو محضر منشی برگشت گفت اقای فلانی کارتت موجودی نداره برگشت ب من گفت کارت داری گفتم الکی نه نیاوردم پول نقد دارم،بعد دوستش محضرو حساب کرد اومدیم بیرون جلو مغازه یه تراول از جیبش دراورده برگشته ب من میگه گفتی پول نقد داری چقدر داری بده یه شیرکاکایو کیک بگیرم بخوریم😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش مهریه رو نمیبخشیدی تا بفهمن بچشون هنوز دهنش بوی شیر میده نباید زن بگیره

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

واقعا نمیدونم چی بگم از شدت تعجب 😐💔تو خدا زده بودی نامزدی کردی؟ لرا تو زبونشون یه جمله دارن میگن مگه کَس نخاسته هستی  ینی مثلا خدا زده که نیسی کسی نخادت واقعا رو چ حسابی لعنتیییی عقد این شدیییی

چه جالب انگار باور نداشته

اصلا تو یه عالم دیگه بود،به وقتش پرخاشگر میشد در حدی ک وحشت میکردم ،بعد یه تست اعصاب ک اداره ازش گرفته بود تو بیمارستان خودشون پیدا ک شد اعدادی ک تو تست بود بردم پیش چندتا روانپرزشک روانشناس همه گفتن اقا در مرحله ی هشدار شیزوفرنی،نرز واقعیت و توهم براش داره کم کم از بین میره ..💔

تو محضر جدا شدین بعد جرا با هم راه رفتین چرا مهریه بخشیدی

نه بابا ،اصلا داستان دارک شد از وقتی ک خواستم جداشم،یه تست اعصاب خیلی معتبر ک ادارش ازش گرفته بود تو بیمارستان خودشون وکیلم پیدا کرد و بعد من اینو بردم پیش چندتا روانشناس روانپزشک نشون دادم هنه گفتن این اقا میتونه قتل بکنه میتونه اسید بپاشه گفتن فقط جداشو و کاری کن ک فکر کنه اون داستانو برده وکیلمم گفت اینی ک من دیدم عمرا مهریه بده،بخواد بده هم یا ماهی ۵تومن از حقوقش میزنن برات یا هر یک سال و نیم یه سکه ولی اونطوری طلاقت نمیده میبینی یهو تا هفت هشت سال هنوز درگیرشی،به هوای برگشتن رفتیم محضر حق طلاقو گرفتم ولی مهریرو بخشیدم،همین الان ک حق طلاق داشتم چندماه اقدام کرده وکیل هنوز به ادگاه اصلی نرسیده

دلم سوخت واسش

اره دقیقا منم دلم میسوخت براش،هی تو همون دورانی ک باهم خوب بودیم میدیدم خدایا این چرا سر اینکه دستمال کاغذی من افتاده سر اینکه اینترنت گوشیم روشن مونده یا سر چیزای مسخره چرا انقدر پرخاش وحشتناک میکنه چرا انقدر بهم میریزه به قدری بهم میریخت و عصبانی میشد ک واقعا فکر میکردم من چقدر گناهکارم ک مثلا انیترنتم روشن مونده یا واسش تو نهمونی میوه برنداشتم...بعد ک تست اعصابو دیدم فهمیدم