2777
2789

چی شده؟

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده؟

با یه بنده خدا با هم چند سال دوست بودیم خانواده ها میدونستن

حالا مامانش میگه ما ازدواج مدرن که دوست باشین بد میدونین

خواهرش زنگ زده که اینا خیلی سنتی و خشک هستن همه کاراشون زوریه یه وقت فک نکنی داداشم تلاش نمیکنه به خدا هم من هم داداشم ولی کوتاه نمیان اینا خواستگاری نمیان

با یه بنده خدا با هم چند سال دوست بودیم خانواده ها میدونستنحالا مامانش میگه ما ازدواج مدرن که دوست ب ...

چرت و پرت محضه ...

پسر بخواد میشه

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
منم همینو بهش میگم ولی تا الان که نشده

منم دقیقا دقیقا دقیقا 

تو همین نقطه ای هستم که شما هستی 

فقط دلیل مخالفت فرق میکنه...

اول پارتنر من هم میگفت نمیشه مخالف هستند و اینا در نهایت به اینجا ختم شد که خودش هم با اونا هم نظره فقط قلبا منو دوست داشته و نتونسته کنار بیاد

غیر ممکنه 

ی مرد چیزی ک بخواد بدست میاره 

من با دوست پسرم قهر کردم یک ماه کامل هر روز تکرار میکنم هر روز بالغ بر ۲۰ تا پیام میداد هفته ای ۲ بار میومد دم دانشگاهم و.... ک فقط رابطه برگردونه 

اون خودش نمیخواسته خانوادش بهونه بودن

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
دوستم بیچاره همین بلا سرش اومد و یه رابطه ی ده ساله رو دیک‌تموم کرد بی نتیجه

ببخشید ولی دوستت خیلی ساده ک واسه ی پسر ده سال صبر کرد مردا همون دو هفته اول ک ی دختر ببینن میدونن دنبال چی ان باهاش 

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸