2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا  نشه خواهر تلاشتو بیشتر کن توکل به خدا میشه 

دختر ترک 🥰متولد خورشید🫀✨عشق 🎹 و معشوقه🌧️ گشتم نبود نگرد نیست جز خدا هیچ چیز ارزش پرستیدن ندارد🕋 🫀👑 با خودت رفیق باش و بدون خدا تنها رفیقیه که صلاحتو میخواد🫂🌱بهش توکل کن که او نامحدود برای محدود هاست.😇 هر کس نسخه خودشو میپیچه منم نسخه خودمو. حرفهای منفی و بیهوده برام جالب نیس.تحملم بالا تا یه حدی صبور اما زود عصبانی میشم عجله کار شیطونه صبرصبرصبر🌱از اشتباهام پشیمون نیستم اگر اتفاق نمی‌افتاد من تغییر نمی‌کردم. انتقاد پذیر. حرف زور تو کتم نمیره لجباز در حد لالیگا حرف منطقی حلع .برای حال خوبم تلاش میکنم علایق هامو می پذیرم . تجربه را تجربه کردن خطاست اما حسرت به دل موندن بدتره. راهای زیادی دارم برای قدم گذاشتن برام دعا کنید محتاج دعاهاتونم. دعاتون میکنم و صدق الله الرَبّی و العَتوبُ عِلَیه.
سه بار؟من دفعه ٧ام قبول شدم. برو تلاشتو كن تا قبول شي

یه بچه کوچیک دارم 

باردار هم هستم

کاردکس هم اعتبارش یک سال دیگه مونده و بعدش باطل میشه و باید از اول باااااز کلاس و هزینه و وقت

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
الان رانندگی ام میکنی یا نه؟

اره بابا. من عشق رانندگي ام. از بچگي پشت ماشين خاموش مينشستم😂

رانندگيم هم خيلي خوبه شكر خدا. 

يعني شب و روز ،تو جاده همه جا هم رانندگي ميكنم. 

من فقط چون افسر ميديدم و استرس ميگرفتم،پام ميلرزيد و كجاچ صدا ميداد واسه همين افسر ردم ميكرد. 

ديگه سري اخر قرص خوردم تا استرس نگيرم. اخه خيلي هم ادم هيجاني ام واسه همين قرص خوردم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

الههههییییی خدا از دهنت بشنوهخیلی التماس دعااااا

برا منم دعا کن بتونم بگیرم پاییز می‌خوام برم چنده الان؟

دختر ترک 🥰متولد خورشید🫀✨عشق 🎹 و معشوقه🌧️ گشتم نبود نگرد نیست جز خدا هیچ چیز ارزش پرستیدن ندارد🕋 🫀👑 با خودت رفیق باش و بدون خدا تنها رفیقیه که صلاحتو میخواد🫂🌱بهش توکل کن که او نامحدود برای محدود هاست.😇 هر کس نسخه خودشو میپیچه منم نسخه خودمو. حرفهای منفی و بیهوده برام جالب نیس.تحملم بالا تا یه حدی صبور اما زود عصبانی میشم عجله کار شیطونه صبرصبرصبر🌱از اشتباهام پشیمون نیستم اگر اتفاق نمی‌افتاد من تغییر نمی‌کردم. انتقاد پذیر. حرف زور تو کتم نمیره لجباز در حد لالیگا حرف منطقی حلع .برای حال خوبم تلاش میکنم علایق هامو می پذیرم . تجربه را تجربه کردن خطاست اما حسرت به دل موندن بدتره. راهای زیادی دارم برای قدم گذاشتن برام دعا کنید محتاج دعاهاتونم. دعاتون میکنم و صدق الله الرَبّی و العَتوبُ عِلَیه.
یه بچه کوچیک دارم باردار هم هستمکاردکس هم اعتبارش یک سال دیگه مونده و بعدش باطل میشه و باید از اول ب ...

اها. از اين شرايط نميدونستم. 

نگران نباش عزيزم. 

شده حتي تو ذهنت هم تمرين كني تمرين كن. اثر داره واقعا. 

من نصف شبا پشت ماشين خاموش هم مينشستم و تمرين ميكردم ذهني. 

تلاشتو بكن ان شاءالله كه به زودي قبول بشي عزيزم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

یه بچه کوچیک دارم باردار هم هستمکاردکس هم اعتبارش یک سال دیگه مونده و بعدش باطل میشه و باید از اول ب ...

واقعا کاردکس باطل بشه باشه دوباره هزینه کلاس ها رو بدیم و دوباره شرکت کنیم؟

برا منم دعا کن بتونم بگیرم پاییز می‌خوام برم چنده الان؟

الهی موفق باشی گلم

من چند سال پیش رفتم ثبت نام نمیدونم الان چنده...

الان آزمون هاش دادم یکی دیگه این توشهری مونده 

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️