2777
2789
عنوان

بازم مثل هرشب دلم گرفته خسته شدم ای خدا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 24 پست
اخی عزیزم ببخشید متوجه پیامتون نشدمخدا بهش رحم کنه عزیزم خیلی سخته😢😢انشالا خبر سلامتیشو بدی

نمیشه دیگ 😔

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت معجزه خدا رو دست کم نگیرین😢شاید خیر باشد و ما ندانیم...ولی هیچی بدتر داغ فرزند نیست وای اونم ...

اینا دو قلو هستن 

پسره مریضه و دختره پیش ماست 

شرایط بدیه 

خواهرشوهرم بعد ۱۳ سال بچه دار شده بود😞😭

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

اخی عزیزم ببخشید متوجه پیامتون نشدمخدا بهش رحم کنه عزیزم خیلی سخته😢😢انشالا خبر سلامتیشو بدی

سلام عزیزم تاپیک منم بخون شرایط شمارو داشتم البته سختر پسرکمو با آی وی اف کلی دارو آمپول باردار شدم ولی نموند.... بعد ۵ماه دوباره رفتم تخمک کشی و شروع درمان و ۹ ماه ک از سزارین گذشته بود دوباره انتقال جنین دادم و کاملا تحت نظر دکتر بودم خداروشکر الان پسرکم 15ماهشه😍من درکت میکنم ولی قوی باش دوباره اقدام کن هیچ مشکلی پیش نمیاد 

سلام عزیزم تاپیک منم بخون شرایط شمارو داشتم البته سختر پسرکمو با آی وی اف کلی دارو آمپول باردار شدم ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم که تجربتو گفتی خدا پسرتو حفظ کنه.اره یه چند روز دیگه عکس رنگی دارم بعدش میتونم اقدام کنم.حقیقتا از اینکه سزارین شدم بخاطر بخیه هام خیلی میترسم😭و از یه طرف دیگه بخاطر این میترسم که نکنه بازم زایمان زودرس بیاد سراغم😔برام دعا کن اغوشم با یه نی نی ناز سالم پر بشه

سلام عزیزم خیلی ممنونم که تجربتو گفتی خدا پسرتو حفظ کنه.اره یه چند روز دیگه عکس رنگی دارم بعدش میتون ...

انشاالله... میشه شما هم با دل پاکتون برای گره های زندگیم دعا کنید

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
سلام عزیزم خیلی ممنونم که تجربتو گفتی خدا پسرتو حفظ کنه.اره یه چند روز دیگه عکس رنگی دارم بعدش میتون ...

فکرای منفی رو کلا از ذهنت پاک کن فقط ب این فکرکن ک 

قراره دوباره باردار میشی و نی نی رو بغل میگیری😍