2777
2789

دختر فامیلمون حدود ۳۰ سالشه بعد اومدن خونه مامانم اینا با شوهرش که بچه ندارن

خلاصه اومدن شب نشینی بعد دیدم زنه هی کلاس الکی میاد هی خودشو به شوهرش میماله منم چیزی نگفتم بابام گفت اقا  علی زنت خیلی دوستت داره ها 

بعد زنه برگشت گفت وا خب شوهرمه دیگه این سوالیه 

بعد منو مامانمو بابامو شوهرش یهو زدیم خنده بعد دیدم زنه ناراحت شده چیزی نگفت 

بعد داشتن میرفتن من به شوخی گفتم زندگیتون پایدار باشه یهو دیدم داره فحشم میده که رسید به مامانم دیگه کنترلم خارح شد منم فحشش دادم مامانشو که دیگه مارو جدا کردن و رفتن واقعا مگه من چی گفتم اصلا جنبه نذاره این زن من موندم شوهرش چیکار میکنه از دستش والا

God, please give me great wealth so that I can befortunate

چقدر عجیب رفتار کرده بنظرم محلش نمی ذاشتی بهتر بود

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوشش یا رفتار خاصی نداشتی ک عصبیش کنه؟

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

کارندارم ولی تو هم تیکه پروندی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

کار خوبی کردی منم تو نوجوونی یکی از دخترای فامیل که خودشو از بقیه سرتر میدید و همه رو به سخره میگرفت شستم گذاشتم کنار.هنوزم که هنوزه از من بدش میاد هم خودش هم خانوادش ولی حقش بود چون کل دخترای فامیل رو اذیت میکرد

هرچند بعدها فهمیدم از سر حسادتش بوده که سعی میکرده بقیه رو بکشه پایین تا خودش حس خوبی داشته باشه

اینجور آدم ها رو باید اونجوری که حقشونه برخورد کرد باهاشون

تو چیکارش داشتی هر کاری کنه واقعا تو نباید حرف میزدی شوهرشه والا

من چیزی نگفتم که من داشتم تو اشپزخونه کار میکردم بعدش اومد داخلم چیزی نگفتم به جز زندگیتون پایدار باشه همین

God, please give me great wealth so that I can befortunate

تو چیکارش داشتی هر کاری کنه واقعا تو نباید حرف میزدی شوهرشه والا

خب گفته پایدار باشین دیگ

چی گفته مگ 

مگ این میگه داداششه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..