2777
2789
عنوان

بزرگترین دردت از بچگی چیه

211 بازدید | 37 پست

همیشه یه نفر دیگه از من بهتر بود. دخترخالم مودب تر همکلاسیم زرنگ تر همسایمون درس خون تر. 

همیشه بهم میگفتن چرا شبیه اونا نیستم هیچوقت نگفتن خودت خوبی. همیشه باید یکی دیگه میشدم تا دوستم داشته باشن🙂

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقلِ مُرده:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه همکلاسی داشتم موهاشو چتری میریخت رو صورتش اونقدر ناز بود اسمش هم الناز بود، من آرزوم بود مثل اون بودم همه معلما هم دوسش داشتن بعد من چون از بچگی خواهرم تو گوشم خونده بود احکام اینا رو خیلی سفت و سخت حجاب داشتم در حدی که از گردی صورت هم کمتر صورتم پیدا بود تو عکس یادگاری که گرفته بودیم از من فقط یه نقطه پیدا بود😑

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

حسرت خانواده خوب حسرت طلا حسرت مسافرت با خانواده حسرت ی بگو بخند با خانواده حسرت زندگی با ارامش حسرت ...

عزیزم. امیدوارم از اینجا به بعدش برسی به هرچی میخوای🫂

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقلِ مُرده:)